TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Çok uzaksın olaya. Nisa dokunulmaz değil ki düşsün :F
Ben izlemedim. Bir tek oyunlara bakabiliyorum :F
Şimdi bu oyun o gece ismi söylenmemesi için bir kalkan ve yeni isim söyleme hakkı veriliyor. Böyle mi? :A

Ne paramparçası kardeşim, reisim eski günlerinden enstantaneler sunuyor... Pamuk gibi oldum, gücümüzü birisi yeniden 120 yapmış. :A
Benim reisim o :A Bir daha sakın avatar yapma reisimi. Sorunun kaynağı bulundu, reisimin bahsettiği üzerimizdeki kara bulut senmişsin meğer :A @DarkLegenD

Haydi size iyi seyirler. Benim mutfağa gitme vaktim geldi :A
Fırsat bulursam konseyi izlerim. Olmadı yarın tamamlarım :A

Ben izlemedim. Bir tek oyunlara bakabiliyorum :F
Şimdi bu oyun o gece ismi söylenmemesi için bir kalkan ve yeni isim söyleme hakkı veriliyor. Böyle mi? :A
Aynen öyle. Örn. Nisa kazanırsa bir isim söyleyecek konseyde ve o isim 3. aday olacak. Dokunulmaz olmaları sadece 1 gün için ertesi gün dokunulmazlıkları düşüyor ve kazanan kişilerin de ismi söylenebiliyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Aynen öyle. Örn. Nisa kazanırsa bir isim söyleyecek konseyde ve o isim 3. aday olacak. Dokunulmaz olmaları sadece 1 gün için ertesi gün dokunulmazlıkları düşüyor ve kazanan kişilerin de ismi söylenebiliyor.
Şimdi anladım. Teşekkürler. Dün sordum çorba oldu herşey :A kendi kendime çözdüm ama 1 günlük dokunulmazlığı kaçırmışım tek:A
Bu da dün tahminimdi :A
Anladım şimdi. Ödülden yararlanıp isim söyleme hakkı olunsun diye. Cemal yine isim derdi.
Evrim kazansaydı kendi rakibini seçerdi.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs