Emre Ozansoy
Moderatör
Yenilirken forumdan kaçanlar kazanınca hemen koşa koşa geliyorlar maşallah Keşke yenilirken de yenerken de görebilsek sizi burada...
+1
Yenilirken forumdan kaçanlar kazanınca hemen koşa koşa geliyorlar maşallah Keşke yenilirken de yenerken de görebilsek sizi burada...
Ya ben gidiyorum, size iyi seyirler...
Evet Sherlock'u çok iyi özetledinYenilirken forumdan kaçanlar kazanınca hemen koşa koşa geliyorlar maşallah Keşke yenilirken de yenerken de görebilsek sizi burada...
Valla @Sherlock kaç gündür burada Yine gelir zaten bakma öyle dediğine.
Tam Sherlock'tan sonra yazman haliyle hemen radarıma girdiValla @Sherlock kaç gündür burada Yine gelir zaten bakma öyle dediğine.
Valla @Sherlock kaç gündür burada Yine gelir zaten bakma öyle dediğine.
Ağlasınlar.
Ben üstüme bile almıyorum...Yenilirken forumdan kaçanlar kazanınca hemen koşa koşa geliyorlar maşallah Keşke yenilirken de yenerken de görebilsek sizi burada...
Seni ağlarken de göremiyoruz işte sıkıntı o Kaçıyon tuvalette gizli gizli ağlıyon resmenAğlasınlar.
Bugün keyfini çıkaralımAğlasınlar.
En başta alınması gerekenlerdensin abiBen üstüme bile almıyorum...
ben burdayken zamanında kimsecikler yoktu
Üstüme bile alınmam... cıxxx cıxxx aramızda 1 ay fark var o yeter bana.En başta alınması gerekenlerdensin abi
Aynen.Bugün keyfini çıkaralım
Nisa harici kim elenseydi böyle sevinmezdim. Bir gün elbet sıra bizede gelir ama ilk dokunulmazlıkta en iyi yapan en kötü yapana elenince haliyle bize eğlence çıktı
Nisa dedin olmadıııı... Yasinnn dedinnn olmadııı bakalım Barış tutacak mıHelal be Şampiyon.
1 - 0