Ya arkadaş bu ekibe ödül kazanmak hiç yakışmıyor beNerede o geçen haftaki kazanan ekip, nerede bunlar
Ya arkadaş bu ekibe ödül kazanmak hiç yakışmıyor beNerede o geçen haftaki kazanan ekip, nerede bunlar
Suyun üstündeee pek öyle görmedimmmmmm Babakoyu beeeeeeeeBabako'yu bıraksan adaya döner, diğer ekiple aç kalır Utku beyciğim.Dünyanın en enerjik adamının bile yaşam enerjisi yok oldu resmen.
Takımlar hala var abi şu an görüldüğü gibiTamam artık takım mı kaldı..yarına bireyselllllllll... görecezzzzzzz
Bu arada birazdan anket geliyorrr Finallllll
Herşey İzmir için
@Tolstoyevski pusuya yattı İstanbul için hazırlanıyor
Üzüldüm evet seyir zevki 0'dı
Survivor’dan defolup gitsin o zaman, burası çocuk parkı değilBerkan çok mutsuz.
Aynen Şerlok beyciğim, nerede o geçen haftaki Babako nerede bu haftaki adam. Hiç alakaları yokBabako'yu bıraksan adaya döner, diğer ekiple aç kalır Utku beyciğim.Dünyanın en enerjik adamının bile yaşam enerjisi yok oldu resmen.
Bana zaten zevk vermiyor böyle ödülleri izlemek. Bir şey değişmedi. En son 80’ler partisini izlemiştim sanırım.Üzüldüm evet seyir zevki 0'dı
Bana geçen hafta zevk vermişti de bu hafta vermediBana zaten zevk vermiyor böyle ödülleri izlemek. Bir şey değişmedi. En son 80’ler partisini izlemiştim sanırım.
Geçen hafta itici dörtlü kazandı dimi ödülü? Az kalsın televizyonu kapatacaktım.Bana geçen hafta zevk vermişti de bu hafta vermedi
HaklısınYa arkadaş bu ekibe ödül kazanmak hiç yakışmıyor beNerede o geçen haftaki kazanan ekip, nerede bunlar
Ya ne alaka beHaklısınSercan, Elif, Evrim ve Yasin insan değil zatensadece diğerleri insan
Alakasını boşver şimdi
Gerçekten de dördü bir araya gelince çok itici oluyor
Olmamış atılacak mesajlar yazıyor ben ne yapayım
Valla bence dördü bir araya gelince harika olduGerçekten de dördü bir araya gelince çok itici oluyorNisa normalde çok tatlı ama onların arasında o bile itici görünüyor
Berkan bu lafın söyleneceği son insan falandır Survivor'daAlakasını boşver şimditek diyeceğim şey burası çocuk parkı değil kaldıramayan ... gitsin
Zeka, hafıza, güç, beceri oyunlarını son 3 ayda falan gören oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?