Dün izliyemedim bugün sadece özeti izledim..detayları bilmiyorum
özetlerden anladığım berkan zoraki duruyor takımda
Abi Berkanın derdi Evrim onunla aynı takımda olmayı istemiyor
Dün izliyemedim bugün sadece özeti izledim..detayları bilmiyorum
özetlerden anladığım berkan zoraki duruyor takımda
Berkan farkındaysan Elif Sercan Barış ve Yunus Emre varkende mutluydu. Adam Evrim'den dolayı bu tavrı gösterdi. Evrim değil Nisa gelseydi bu tepki olmayacaktı. Profesyonel davranması gerekirdi. Benim dediğim şey bu
En son tam istediği takımı bulmuşken yine Evrim'in yanına düşmek hoşuna gitmemiş işte. Öyle abartılı da bir tepki vermedi, memnuniyetsizliğini dile getirdi sadece. Yine de çıkıp aldı sayılarını. Ben bunda abartılacak bir şey görmüyorum.Daha öncede Evrim ile takımdaydı. Elif'e karşı uzatmamalıydı. Çok fazla gereksiz uzatmış.
Elif'te robot değil ama kız hiç bir kere bu tarz şeyler yapmadı. Geçen hafta Sercan ile geldiği takım karışşıkken ses etmeyip mücadelesine baktı.
Ve ben Berkan benim şampiyon adayım olmasına rağmen rahatsız oldum açıkçası. Elif Berkan ve Sercan benim sıralamam
Ben yerimi aldım bile, ne turnuvasıEkli dosyayı görüntüle 86951@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Bully
Yerimizi alalım.Turnuva sonrası bekliyorum 😍😘
Çift kale maç turnuvasıBen yerimi aldım bile, ne turnuvası
Parkur tam Nisa reisime göre. Bugün şov yapacak reis@Sherlock
Balık adam Hako ReisHavuz vardı sanırım Utku beyciğim sonunda, bu tip parkurları izlemesi çok eğlenceli oluyor bence.Hakan reisim ne yüzerdi buralarda...
Aynen Hakan reisim bir numaraydı suda. Ama Nisa reisim de iyi yüzücü. Önde gelecektir zaten, yeter ki kolsuzluğu tutmasınHavuz vardı sanırım Utku beyciğim sonunda, bu tip parkurları izlemesi çok eğlenceli oluyor bence.Hakan reisim ne yüzerdi buralarda...
Aynen Hakan reisim bir numaraydı suda. Ama Nisa reisim de iyi yüzücü. Önde gelecektir zaten, yeter ki kolsuzluğu tutmasın
Güzel totem Şerlok beyciğimYok yok ne önde gelmesi Utku beyciğim, Nisa reisim ne yüzebilir ne de atışı yapabilir. Ama Berkan olsun, Elif olsun bunlar tozu dumana katarlar yok ederler. Atışa gelince hepsini vururlar.
Güzel totem Şerlok beyciğimBir de körlük problemi var ayrıca bak şimdi aklıma geldi. Lens takıyormuş, sudan çıkınca hiçbir şey göremiyormuş. Bugün reisimin en büyük rakipleri kolları ve gözleri olacak o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?