Aklın yolu bir di mi @Sherlock Holmes Seda hnd?Hayır tabii ki.
Berkan SMS açısından pek iyi değil maalesef, en azından şu aşamaya kadar öyleydi.
Aklın yolu bir di mi @Sherlock Holmes Seda hnd?Hayır tabii ki.
Berkan SMS açısından pek iyi değil maalesef, en azından şu aşamaya kadar öyleydi.
Bireyselde dokunulmaz olmuştu. Bugünde kaptanElif sondan ikinci miymiş ya, bana son zamanlarda performans olarak yüksek geliyor diye performansını övmüştüm.Patladık.
Son zamanlarda daha iyi aslında performansı ama yükseleceğine düştü nedense sıralamadaElif sondan ikinci miymiş ya, bana son zamanlarda performans olarak yüksek geliyor diye performansını övmüştüm.Patladık.
Son zamanlarda daha iyi aslında performansı ama yükseleceğine düştü nedense sıralamada
Elif'i şampiyon yapmak istemiyor mu Acun beyciğimAcun beyciğim oralarla da oynamıştır Utku beyciğim.
Elif'i şampiyon yapmak istemiyor mu Acun beyciğim
Sabaristler olarak bizler buna Fark-ı Nisa 😍 diyoruzReisim konuşamaz da şimdi.Herkes ağlatırken güldürür.
Bu Ne hız @Sherlock enter lamamla "Harika " ifadesi almam neredeyse 1 saniye sürdü.Sabaristler olarak bizler buna Fark-ı Nisa 😍 diyoruz
Yakında 30 saniyeye düşer.Dakika başı reklam girip girip duruyor.
Bu bölüm tamamen saçmalık. Survivor ile bunların ne alakası var. Ne yani hayatında en çok zorluk çeken insan mı Survivor olmayı hak ediyor? Hiç oyun oynamasınlar o zaman direkt en kötü hayatı olana basın oyları.
Yok Şerlok beyciğim hiç hatırlamıyorum böyle bir şey. Oyunculuktan ziyade yaşadıkları hayat daha kötü olan diyelim. Elif babasız büyümüş, Barış'ın annesi 4 kez kanser geçirmiş. Bunlar hep oy kattı şimdi. Nisa olsun, Berkan olsun böyle kötü şeyler yaşamamış. İyi o zaman oylamaya gerek yok bunları.Daha önce böyle bir ağlama seansı yapılmış mıydı Utku beyciğim? Burada oyunculuğu iyi olan toplar oyları, cidden çok saçma.
Yok Şerlok beyciğim hiç hatırlamıyorum böyle bir şey. Oyunculuktan ziyade yaşadıkları hayat daha kötü olan diyelim. Elif babasız büyümüş, Barış'ın annesi 4 kez kanser geçirmiş. Bunlar hep oy kattı şimdi. Nisa olsun, Berkan olsun böyle kötü şeyler yaşamamış. İyi o zaman oylamaya gerek yok bunları.
Survivor ile alakası bulunmayan gereksiz bir şeydi işte Şerlok beyciğim. Bu işin kimlere yaradığı belli oldu izleyince zaten.İşte çok saçma Utku beyciğim. Barış iyi veya kötü oyuncu, annesinin başına gelenler ortada. E bunları anlatınca benim gariban sever Türk halkım yarışma performansına falan bakmadan oy atacak hep. Bu sene yarışmanın ayarlarıyla çok oynadılar ya, Nisa'nın Türkçe'si iyi değil ki kendisini normalde bile doğru düzgün ifade edemiyor zaten. E bu kıza bu yüzden artı oy yazmayacak bu akşam o zaman, veya dediğin gibi geçmişinde acı çekmemiş olanların suçu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?