Yüzüne ben bile 8.5 vermem.
Yaptığı tavır hoş değildi hala normalmiş gibi savunuyor yapma be Evrim..
Hala daha körü körüne savunan var şu gereksizi Twitter'da.
Dokunulmazlıklar da bireysel olunca bu performansla işi çok zor reisimin...Performansı sebebiyle birkaç hafta sonra reisim bu renge bürünecek diye korkuyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 86887
Finalist olacak Elif.Cemal'in elenmeyeceğini biliyorsun tabiYa zaten Elif şampiyon olamaz unut onu sen
Ekli dosyayı görüntüle 86883
Sercan neden soktun ?Berkanımız dururkenBarış, Cemal Can, Nisa, Sercan şeklindedir bence ilk dört. Bunların kendi aralarında yerleri değişebilir tabii.
Karakterini ben de beğeniyorum da performans tablosunda sondan 2. ElifFinalist olacak Elif.
Survivor tarihinde ilk kez bir kadın yarışmacı bu kadar karakterli sakin ve performansı iyikimseylede tartışmadı.
Bu arada bu hayat hikayesi ne be. Duygu sömürüsü için
Botokslu Nagi yi ben de sevmezdim.Hem fikiriz.👍Bak bak, nasıl sevdi bu senaryoyu.Ya şaka bir yana hem performans hem de karakter olarak Elif baya iyi bir yarışmacı bence. Nagihan’ın karakterini sevmezdim mesela.Reisim performans olarak yükselmezse onun yerini alabilir, veya Sercan’ın...
Bak bak, nasıl sevdi bu senaryoyu.Ya şaka bir yana hem performans hem de karakter olarak Elif baya iyi bir yarışmacı bence. Nagihan’ın karakterini sevmezdim mesela.Reisim performans olarak yükselmezse onun yerini alabilir, veya Sercan’ın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?