😱 Yasin mi...
Şaşırtıcı dimi ben Sercan birinci olur diye bekliyordum
😱 Yasin mi...
Hayır Sercan olur diye düşünüyordum, keşke o olsaydı Yasin’den daha iyidir.Evrim mi olacaktı?
Yarım saat reklam verir şimdi.
Bu kadar ileri gitmez demiştim ama yanılttı....ve Yasin birinci olur. @DarkLegenD
Bu kadar ileri gitmez demiştim ama yanılttı.
Hayır Sercan olur diye düşünüyordum, keşke o olsaydı Yasin’den daha iyidir.
Hayır Sercan olur diye düşünüyordum, keşke o olsaydı Yasin’den daha iyidir.
Evet takımların belirlendiği konseyde yaşananlardan sonra Sercan’ı birinci bekliyordum.Şaşırtıcı dimi ben Sercan birinci olur diye bekliyordum
Evet takımların belirlendiği konseyde yaşananlardan sonra Sercan’ı birinci bekliyordum.
Var ya Evrim elenirse bir süre kendime gelemem, düşüncesi bile çok kötü. Önce herkesi diss manyağı yaparım sonra forumu terk ederim bugünlük... Çok düşük ihtimal de olsa güvenemiyorum.Rahat ol, Ardahan'ı gönderiyoruz az sonra.
Çok olmaya başladın...Yasin ikisinden de iyidir.
Var ya Evrim elenirse bir süre kendime gelemem, düşüncesi bile çok kötü. Önce herkesi diss manyağı yaparım sonra forumu terk ederim bugünlük... Çok düşük ihtimal de olsa güvenemiyorum.
Bu terbiyesizce hareketi gözüme sokmaya hakkın yok.
Ben büyük keyif aldım, tam olarak hak ettiğini verdi Evrim'e... Yaptıkları karşısında az bile hattaBu terbiyesizce hareketi gözüme sokmaya hakkın yok.
Var ya Evrim elenirse bir süre kendime gelemem, düşüncesi bile çok kötü. Önce herkesi diss manyağı yaparım sonra forumu terk ederim bugünlük... Çok düşük ihtimal de olsa güvenemiyorum.