😱 Yasin mi...
Şaşırtıcı dimi ben Sercan birinci olur diye bekliyordum
😱 Yasin mi...
Hayır Sercan olur diye düşünüyordum, keşke o olsaydı Yasin’den daha iyidir.Evrim mi olacaktı?![]()
Yarım saat reklam verir şimdi.![]()
Bu kadar ileri gitmez demiştim ama yanılttı....ve Yasin birinci olur.@DarkLegenD
Bu kadar ileri gitmez demiştim ama yanılttı.![]()
Hayır Sercan olur diye düşünüyordum, keşke o olsaydı Yasin’den daha iyidir.![]()
Hayır Sercan olur diye düşünüyordum, keşke o olsaydı Yasin’den daha iyidir.![]()
Evet takımların belirlendiği konseyde yaşananlardan sonra Sercan’ı birinci bekliyordum.Şaşırtıcı dimi ben Sercan birinci olur diye bekliyordum![]()
Evet takımların belirlendiği konseyde yaşananlardan sonra Sercan’ı birinci bekliyordum.![]()
Var ya Evrim elenirse bir süre kendime gelemem, düşüncesi bile çok kötü. Önce herkesi diss manyağı yaparım sonra forumu terk ederim bugünlük...Rahat ol, Ardahan'ı gönderiyoruz az sonra.![]()
Çok olmaya başladın...Yasin ikisinden de iyidir.![]()
Var ya Evrim elenirse bir süre kendime gelemem, düşüncesi bile çok kötü. Önce herkesi diss manyağı yaparım sonra forumu terk ederim bugünlük...Çok düşük ihtimal de olsa güvenemiyorum.
![]()
Bu terbiyesizce hareketi gözüme sokmaya hakkın yok.
Ben büyük keyif aldım, tam olarak hak ettiğini verdi Evrim'e... Yaptıkları karşısında az bile hattaBu terbiyesizce hareketi gözüme sokmaya hakkın yok.![]()
Var ya Evrim elenirse bir süre kendime gelemem, düşüncesi bile çok kötü. Önce herkesi diss manyağı yaparım sonra forumu terk ederim bugünlük...Çok düşük ihtimal de olsa güvenemiyorum.
![]()