Yok abla.
Hadi ya ben buraya yazmıştım senden alıntı yaptım adaşın konuşacak diye görmedin galiba
Söylenecek çok şey var da hepsini bir kenara bırakıyorum Acun’un reklam stratejisi çıldırttı benioyunun 9-9 a geleceğini reklam çıkmadığı için anlamak hiç hoş değildi
Yok ciddiyimBeni yemiyon dimi.
Gördüm mesajını abla. TV'yi, telefonu vs. kapattım, dinledim biraz.
Ardahan’ı normalde pek sevmezdim ama bu şekilde elenmesi iyi olmadı adamı resmen harcadılar beAcun'u bu kadar iyi tanımak da iyi değil demek ki.Baksana kafayı yedirtti sana kendisi.
Dinlendim biraz yazacaktım.
Aynen abla, bilgisayara falan bakınca başım ağrıyor. Gece yarıştan sonra izlerim belki.Hee tmm iyi yapmışsın kuzum daha tam iyileşmedin tabii sonra videolara bakarsın
Ardahan’ı normalde pek sevmezdim ama bu şekilde elenmesi iyi olmadı adamı resmen harcadılar be
Damla Evrim hakkında ne söylüyorsa haklıdırÇok komik.
Panorama’yı ben de saatinde izlemiyorum, yorumları sosyal medyadan ve Youtube’a yüklenen bir iki videodan takip ediyorum. Bildiğim kadarıyla hep eleştiriyormuş...
Evet geçen hafta elenmesi gerekiyordu ama Acun ne yaptı etti elemedi adamıArdahan veya Yasin gidecekti bu hafta, Ardahan kendi kendini imha etti.Bu zamana kadar kalması bile mucizeydi, bırak harcandı falan şimdi.
Aynen abla, bilgisayara falan bakınca başım ağrıyor. Gece yarıştan sonra izlerim belki.
Evet geçen hafta elenmesi gerekiyordu ama Acun ne yaptı etti elemedi adamıbu hafta ise adamı rezil ederek eleyecek ne gerek vardı yani buna
Olmaz bugünYusuff çocumm bugün iyisin demi bombardıman olmucak dimii
Olmaz bugün
Hala özet olduğuna göre büyük bir farkla kırmızılar kazanacakHadii bakalım ee yorum alalım bugün oyunu kim kazanır mavilermi kırmızılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?