Emre Ozansoy
Moderatör
Cemal Can ve Nisa’yı destekleyerek beni Barış’tan soğutma istersen
#CemBarNis
Cemal Can ve Nisa’yı destekleyerek beni Barış’tan soğutma istersen
Çok komik.Hahah ekibe bak, hepsi birbirinden beter Evrim'i destekleyen şu insanlara bakınca bile Evrim'i sevmemekte ne kadar haklı olduğumu görüyorum
Panorama takip etmiyorum ama Damla'dan soğuduğuna göre bol bol eleştiriyor demektir Evrim'i O halde bir kez daha aşık oldum bu güzelliğe
Unutmuştum onu niye hatırlattın.Sorun etme. İstemedende olsa Nagihan'ı avatarın yapmıştın
İş bireyselliğe döneceği için eşit sayıda kız derdi kalmaz ve Evrim kalmaya devam eder gibi. Son zamanlarda da zaten performans olarak çok iyiydi.
Ardahan en güçlü gitme adayı gibi.
Teşekkürler Nagihan Karadere ve Duygu Çetinkaya. 🙏
O değil de ben nasıl AllStar’da Damla’yı destekledim ya. Affet Nagihan reis, Damla güzelliğiyle gözlerimi kör etmiş. @MasacRE
Senin de desteklemen lazım konuda övgüler savurduğun kadın Evrim’e “SMS atın” diyor.İnanamıyorum sana Nagihan!
Senin de desteklemen lazım konuda övgüler savurduğun kadın Evrim’e “SMS atın” diyor.
Barış’ın Allah belasını versin#CemBarNis
Sen yanlış yoldasın be ne hakla kadına böyle diyebiliyorsun. Koskoca Parkurların Kraliçe’sine.Her yaptığını öveceğim diye bir şey yok. Yanlış yolda şuan, umarım en yakın zamanda doğru yolu bulur.
Barış’ın Allah belasını versin
Nagihan tabii ki de parkaurların tek kraliçesi. Ama bu yaptığı çok büyük yanlış!Sen yanlış yoldasın be ne hakla kadına böyle diyebiliyorsun. Koskoca Parkurların Kraliçe’sine.
Söyle bakalım neymişAtalarımız böyle durumlar için söylediği çok güzel bir söz vardı. Ama demiyeceğim.
Acun ne yapacağını şaşırdı bu sene ben napayım yani
@Emre Ozansoy adaşını izledinmi panoramada
Söylenecek çok şey var da hepsini bir kenara bırakıyorum Acun’un reklam stratejisi çıldırttı beni oyunun 9-9 a geleceğini reklam çıkmadığı için anlamak hiç hoş değildiYeter kendine gel artık be adam. Yangın yerine çevirdin dün burayı.