Şampiyon hat-trick dedi..👊Şampiyon 2 - 0 yaptı...![]()
Şampiyon hat-trick dedi..👊Şampiyon 2 - 0 yaptı...![]()
Berkan hepsini önde bitiriyor ama o topları sokamadıkça kazanır Barış oyunlarıBarış resmen şansa oyun kazanıyor bu kadar da olmaz![]()
Biraz yavaş olsa yapacak ama acele ediyor ve Barış çok şanslıBerkan hepsini önde bitiriyor ama o topları sokamadıkça kazanır Barış oyunları![]()
Site yenilenmeden önce beğendim butonunun yanında"AYNEN " ifadesi olurdu kaldırıldığı için kullanamıyorum.Gönüllüler kalkıp bir bakar mısınız ya? Ne kadar vurdum duymazsınız...![]()
Barış burada şanslı gerçekten ama genelde çok iyi atışları var adamınBiraz yavaş olsa yapacak ama acele ediyor ve Barış çok şanslı![]()
Yerim onun atışlarını hiç sevmiyorum şu Barış’ıBarış burada şanslı gerçekten ama genelde çok iyi atışları var adamın![]()
Berkan kaybet lan şu oyunu![]()
Sen niye taktın bu kadar Barış'a yaYerim onun atışlarını hiç sevmiyorum şu Barış’ıulan Berkan adam kafayı vurunca mı kazanıyorsun baştan kazansaydın ya şimdi bahane bulacak
![]()
All Star döneminde de öyleydi. Hala değişmediler mi son reklam olayını?Şu reklam stratejisi yüzünden oyunun 3-3 olacağını anladım hiç heyecanı kalmadı![]()
Berkan'ı takımlar karışınca bizim takıma alacağız abihaydi be berkan..
3 - 0 dan 4 -3 yapda şenlenelim burada koçum benim.