Şimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da.Nagihan’ı nedense hiç sevmedim hayret edilecek bir durum bence de.
Evrime saydırmayan varmı Ertem Şener mesaj göndermişti programa Evrim elenmemek için sarıldı diye
Şimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da.Nagihan’ı nedense hiç sevmedim hayret edilecek bir durum bence de.
Cemal Can olacağına Barış olsunWoaw aynı fikirdeyizBarış'ta olmasın
Cemal Can olacağına Barış olsun
Cemal Can’ın takımında olduğu için bu hafta desteklemeyecem rahat rahat oyun kazanır artıkBarışımı destekleme onada nazar değdircen yeni iyileşiyo çocum zaten
Cemal Can’ın takımında olduğu için bu hafta desteklemeyecem rahat rahat oyun kazanır artık
Evrim reis adamdırEvrimle olmasında nerde olursa olsun
@dreamy kardeşim yalnız değil artık ben de Evrim reisin yanındayım
@dreamy kardeşim yalnız değil artık ben de Evrim reisin yanındayımama iki gün sonra Cemal Can denen gereksizle kanka olursa satarım haberin olsun
Ne zaman?Evrime saydırmayan varmı Ertem Şener mesaj göndermişti programa Evrim elenmemek için sarıldı diye
Ne zaman?
Evrim elenmez bu haftaBu hafta elenmezse kesin olur
Evrim elenmez bu haftaya Ardahan elenir ya da Nisa
Mavi takım dokunulmazlık kaybederse Ardahan elenir, ikisini de kazanırsa Nisa elenirNisamışaka yapıyorsun herhaldee Evrim elenir performans düştü
Doğru yolu herkes yavaş yavaş bulacak.@dreamy kardeşim yalnız değil artık ben de Evrim reisin yanındayımama iki gün sonra Cemal Can denen gereksizle kanka olursa satarım haberin olsun
Abla zorla neşterimi çıkarttıracaksın sen de.
Nisa’nın performansı çok iyi sanki ya.Nisamışaka yapıyorsun herhaldee Evrim elenir performans düştü
Nisa’nın performansı çok iyi sanki ya.
Abla zorla neşterimi çıkarttıracaksın sen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?