Şimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da.Nagihan’ı nedense hiç sevmedim hayret edilecek bir durum bence de.
![]()
Evrime saydırmayan varmı Ertem Şener mesaj göndermişti programa Evrim elenmemek için sarıldı diye
Şimdiki aklım olsa Damla’yı desteklemezdim, saydırıyormuş Evrim‘e Panorama’da.Nagihan’ı nedense hiç sevmedim hayret edilecek bir durum bence de.
![]()
Cemal Can olacağına Barış olsunWoaw aynı fikirdeyizBarış'ta olmasın
![]()
Cemal Can olacağına Barış olsun![]()
Cemal Can’ın takımında olduğu için bu hafta desteklemeyecem rahat rahat oyun kazanır artıkBarışımı destekleme onada nazar değdircen yeni iyileşiyo çocum zaten
![]()
Cemal Can’ın takımında olduğu için bu hafta desteklemeyecem rahat rahat oyun kazanır artık![]()
Evrim reis adamdır![]()
Evrimle olmasında nerde olursa olsun
@dreamy kardeşim yalnız değil artık ben de Evrim reisin yanındayım
@dreamy kardeşim yalnız değil artık ben de Evrim reisin yanındayımama iki gün sonra Cemal Can denen gereksizle kanka olursa satarım haberin olsun
![]()
Ne zaman?Evrime saydırmayan varmı Ertem Şener mesaj göndermişti programa Evrim elenmemek için sarıldı diye![]()
Ne zaman?
Evrim elenmez bu hafta![]()
Bu hafta elenmezse kesin olur
Evrim elenmez bu haftaya Ardahan elenir ya da Nisa
![]()
Mavi takım dokunulmazlık kaybederse Ardahan elenir, ikisini de kazanırsa Nisa elenirNisamışaka yapıyorsun herhaldee Evrim elenir performans düştü
Doğru yolu herkes yavaş yavaş bulacak.@dreamy kardeşim yalnız değil artık ben de Evrim reisin yanındayımama iki gün sonra Cemal Can denen gereksizle kanka olursa satarım haberin olsun
![]()
Abla zorla neşterimi çıkarttıracaksın sen de.
Nisa’nın performansı çok iyi sanki ya.Nisamışaka yapıyorsun herhaldee Evrim elenir performans düştü
Nisa’nın performansı çok iyi sanki ya.![]()
Abla zorla neşterimi çıkarttıracaksın sen de.![]()