- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Al işte bir çatlak dahaSen Berna Keklikler’i sever miydin, bak onu da desteklemiştim zamanında.
Al işte bir çatlak dahaSen Berna Keklikler’i sever miydin, bak onu da desteklemiştim zamanında.
Estağfurullah,geçmek demeyelim ona da aynı frekanstan konuşuyoruz.
Gerçekleri konuşuyoruz.
Ya o zamanki gönüllüler takımı Ogeday ve Berna dışında tam bir kanserdi ya. Melis mi ne baya ilerlemişti o kadar beceriksiz olmasına rağmen. Adem’i hiç sevmem çok sevinmiştim Ogeday’ın şampiyonluğunaAl işte bir çatlak dahaO sene şampiyonu destekledim ben
İyi bir konuda daha anlaşabildikYa o zamanki gönüllüler takımı Ogeday ve Berna dışında tam bir kanserdi ya. Melis mi ne baya ilerlemişti o kadar beceriksiz olmasına rağmen. Adem’i hiç sevmem çok sevinmiştim Ogeday’ın şampiyonluğuna
Barış'ın küfür videosunu atmış, tweet üstünde de söylediği şey yazıyordu
Adem o sene nasıl şampiyon olamadı garip.İyi bir konuda daha anlaşabildikMelis'i de az çok severdim ben ya Ogeday'ın kankası kontenjanındanO da kabul edilebilir derecede hafif çatlaktı
Ben ona dikkat etmiştim, fav sayısı yüksek olanı bilerek atmadım buraya.Barış'ın küfür videosunu atmış, tweet üstünde de söylediği şey yazıyordu
Sosyal medya her zaman tam olarak gerçeği yansıtmıyorAdem o sene nasıl şampiyon olamadı garip.Aynı şekilde Atakan ve Turabi’yi de sevmem bunda da ortak düşünüyor olabilir miyiz.
Sen de @Maskeli Fedai den beter çıktın bee, bu nasıl bir döneklik seviyesidirElimi nereye atsam kurutuyorum arkadaş bu nasıl iş anlamadımkimi desteklesem kaybediyor, kimden nefret etsem kazanıyor. Cemal Can’ı severken doğru düzgün oyun kazanamazdı, nefret ettim oyun kazanmaya başladı. Evrim’den nefret ediyordum sürekli oyun kazanıyordu, sempati duymaya başladım oyun kazanamıyor. Nisa, yok yok Nisa her türlü kaybediyor beceriksiz ahahaahaNisa’yı elemek kolay olacak, Cemal Can’a da gerekli dersi adamın dibi Barış Murat Yağcı verecek
Çözümün ters totem yapmakElimi nereye atsam kurutuyorum arkadaş bu nasıl iş anlamadımkimi desteklesem kaybediyor, kimden nefret etsem kazanıyor. Cemal Can’ı severken doğru düzgün oyun kazanamazdı, nefret ettim oyun kazanmaya başladı. Evrim’den nefret ediyordum sürekli oyun kazanıyordu, sempati duymaya başladım oyun kazanamıyor. Nisa, yok yok Nisa her türlü kaybediyor beceriksiz ahahaahaNisa’yı elemek kolay olacak, Cemal Can’a da gerekli dersi adamın dibi Barış Murat Yağcı verecek
Keşke ya Cemo şampiyon olsa keşke çok isterim Barış’tansa.Sosyal medya her zaman tam olarak gerçeği yansıtmıyorMesela bu sene de bakınca Barış garanti şampiyon gibi görünüyor ama bence olamayacakTurabi'yi hiç sevmem de Atakan'ı seviyordum çünkü o seneki Gönüllüler takımına gıcıktım Damla hariç
Nisa'yı 7'den 77'ye herkes destekliyor, sadece çocuklar değilKeşke ya Cemo şampiyon olsa keşke çok isterim Barış’tansa.Zaten Twitter’ı genç kitle kullanıyor haklısın o konuda, Nisa da çok destekleniyor sosyal medyada çünkü çoğu fanı çocuk diyebiliriz.
Elimi nereye atsam kurutuyorum arkadaş bu nasıl iş anlamadımkimi desteklesem kaybediyor, kimden nefret etsem kazanıyor. Cemal Can’ı severken doğru düzgün oyun kazanamazdı, nefret ettim oyun kazanmaya başladı. Evrim’den nefret ediyordum sürekli oyun kazanıyordu, sempati duymaya başladım oyun kazanamıyor. Nisa, yok yok Nisa her türlü kaybediyor beceriksiz ahahaahaNisa’yı elemek kolay olacak, Cemal Can’a da gerekli dersi adamın dibi Barış Murat Yağcı verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?