TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Al işte bir çatlak daha
O sene şampiyonu destekledim ben
Ya o zamanki gönüllüler takımı Ogeday ve Berna dışında tam bir kanserdi ya. Melis mi ne baya ilerlemişti o kadar beceriksiz olmasına rağmen. Adem’i hiç sevmem çok sevinmiştim Ogeday’ın şampiyonluğuna

Reactions: MasacRE
İyi bir konuda daha anlaşabildik
Melis'i de az çok severdim ben ya Ogeday'ın kankası kontenjanından
O da kabul edilebilir derecede hafif çatlaktı

Reactions: dreamy
İyi bir konuda daha anlaşabildik
Melis'i de az çok severdim ben ya Ogeday'ın kankası kontenjanından
O da kabul edilebilir derecede hafif çatlaktı
Adem o sene nasıl şampiyon olamadı garip.
Aynı şekilde Atakan ve Turabi’yi de sevmem bunda da ortak düşünüyor olabilir miyiz.

Reactions: MasacRE
Adem o sene nasıl şampiyon olamadı garip.
Aynı şekilde Atakan ve Turabi’yi de sevmem bunda da ortak düşünüyor olabilir miyiz.
Sosyal medya her zaman tam olarak gerçeği yansıtmıyor
Mesela bu sene de bakınca Barış garanti şampiyon gibi görünüyor ama bence olamayacak
Turabi'yi hiç sevmem de Atakan'ı seviyordum çünkü o seneki Gönüllüler takımına gıcıktım Damla hariç

Elimi nereye atsam kurutuyorum arkadaş bu nasıl iş anlamadım
kimi desteklesem kaybediyor, kimden nefret etsem kazanıyor. Cemal Can’ı severken doğru düzgün oyun kazanamazdı, nefret ettim oyun kazanmaya başladı. Evrim’den nefret ediyordum sürekli oyun kazanıyordu, sempati duymaya başladım oyun kazanamıyor. Nisa, yok yok Nisa her türlü kaybediyor beceriksiz ahahaaha
Nisa’yı elemek kolay olacak, Cemal Can’a da gerekli dersi adamın dibi Barış Murat Yağcı verecek

Sen de @Maskeli Fedai den beter çıktın bee, bu nasıl bir döneklik seviyesidir

Çözümün ters totem yapmak

Reactions: eskici
Keşke ya Cemo şampiyon olsa keşke çok isterim Barış’tansa.
Zaten Twitter’ı genç kitle kullanıyor haklısın o konuda, Nisa da çok destekleniyor sosyal medyada çünkü çoğu fanı çocuk diyebiliriz.

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Nisa'yı 7'den 77'ye herkes destekliyor, sadece çocuklar değil

Reactions: dreamy

Bu mesajı @Maskeli Fedai'nin yazdığına yemin edebilirim...