TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şaka gibi ya. :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @The_Erinch @Angelica @xemrexxx

Halkın içinden Nisa... :F

102917157_281958246276363_4390455118241611162_n.jpg
@MasacRE @Sherlock ortak yapımı :A

'Ünlüler' isimli, kırmızı rengin ağırlıkta olduğu ekibi teker teker göndereceğiz... Artık yol yakınken doğru saflara geçiş yap, bu işin sonu yok... @Maskeli Fedai Berkan reisi destekle en azından. :A @MasacRE
Sonuna kadar Ünlülerciyiz. :A

Berkan, Sercan ve Elif desteklediğim isimler. :D

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Nasıl ne var bunda? Rakibe saygın olacak her şeyden önce. Saçma saçma hareketler yapılmaz.

Sayın Gs'li dostum, Evrim eleme potasında bulunan ve SMS olarak hiçbir zaman çok çok yüksek SMS alamamış bir yarışmacı bildiğim kadarıyla. O yüzden gitmediğini öğrendiği anın sevinci ve coşkusuyla yapabilir, art niyet aranılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum bunun. Yunus Emre gitti diye de sevinmiş olabilir ayrıca, Yunus Emre karakter olarak pek sevilesi bir insan değil. Orada bulunan yarışmacıların da kendisine karşı benzer duygular beslediğine eminim. Sonuç olarak abartılacak bir hareket değildi bence.

İnşallah gerçekten ciddi yazmışsındır, ona dayanarak böyle bir cevap verdim. :A

Yunus Emre'nin gitmesine üzüldüm.
Berkan'ın birinci olmayışına üzüldüm
Mavilerin hala durmasına üzüldüm.
Kızlardan favorim Elif
Erkeklerden Berkan
İkiside hem performans hemde sergiledikleri karakterle bu senenin en iyileri. Ne bir art niyet, ne çocuksu hareketler ne de başkalarıyla polemiğe girmeler.

Performans olarakta diğer iyi isimler Sercan ve Nisa. Diğerleri ortalma