Hazem
Favori Üye
Sanırım Ezgi yi birinci yaptıkları hafta düştü listeden öyle birşey hatırlıyorum. Tabi doğru hatırlıyorsam.
Sanırım Ezgi yi birinci yaptıkları hafta düştü listeden öyle birşey hatırlıyorum. Tabi doğru hatırlıyorsam.
Elif-Sercan-Barış ve Berkan bir takım olsun isterim gene ya.Yeni takımlar
Kırmızı
Nisa
Berkan
Barış
Elif
Cemal Can
Mavi
Yasin
Sercan
Ardahan
Evrim
Amin
Ben bağıracam Evrimmmmmm diyeNoldu abi anlamadım.
Barış dua etsin be onlarla aynı takımda yer alıcam diyeCemal ve Nisa ile Barış aynı takımda olmasın mümkünse.
O anki sevinçle yapmış olabilir diyorum refleks olarak ve eminim bu yüzden yine linçlenir, tam bakamadım Twitter’a falan.Aynen öyle Yunus gidince sevinecekti bu yaptığı ayıp
Sen de mi antisi oldun...Ben bağıracam Evrimmmmmm diye
O anki sevinçle yapmış olabilir diyorum refleks olarak ve eminim bu yüzden yine linçlenir, tam bakamadım Twitter’a falan.
Biliyorsun bacımıza oy atmış briyim ama son dönemde.. olmuyorrrrrr olmuyorrrrrrrrr 🤪Sen de mi antisi oldun...
Aynen Enescim.Vallahi billahi futbolu özledik abi.
Tahmin ettiğim gibi olmuş, “karakter” kelimesini iyi ki öğrenmişler onun üzerinden prim kasmaya devam.O anki sevinçle yapmış olabilir diyorum refleks olarak ve eminim bu yüzden yine linçlenir, tam bakamadım Twitter’a falan.
Dün akşam yaptığım tahminler. Kendimle gurur duyuyorum. Canım Ben.SMS Tahminlerimi yapıyorum bakalım tutacak mı
Kırmızı Takım
1. Barış
2. Sercan
3. Berkan
4. Yunus Emre
5. Elif (Dokunulmaz olduğu için çoğu kişi oy atmaz)
Mavi Takım
1. Cemal
2. Nisa
3. Evrim
4. Yasin
5. Ardahan
Oha... Karizmatik hareket.
Tahmin ettiğim gibi olmuş, “karakter” kelimesini iyi ki öğrenmişler onun üzerinden prim kasmaya devam.
https://twitter.com/x/status/1270469310847356929
Zaten o kadar çok yazmışlar ki, oku oku bitmez"Şükela Bugün" moduna alırsam engellediklerim de gözüküyor biliyorsun, en çok beğenilenler en üstte kalacağı içni daha keyifli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?