Emre Ozansoy
Moderatör
Son olarak Acuna bir posta bekliyorum.Reisim artık her gün başka birine posta koyuyor abi, hızına biz de yetişemiyoruz artık.
Su katılmamışYasin nasıl bir salaksın sen ya
Cemal Can ile Nisa reisim 1-2 olur zaten Şerlok beyciğim ama hangisi 1 olacak onu göreceğizCemal'in 1. olma ihtimali dah akla yatkın geliyor gerçekten yalnızO durumda Cemal, Ardahan der, reisim de Evrim der sonra Babuş gider
Son olarak Acuna bir posta bekliyorum.
Altın vuruş
1 saat sonra geldi adam, bu nasıl parkur parçalamakŞampiyona döktüğümüz kurşun işe yaradı.Parkurları parçalamaya devam.
Parçalama anlayışını merak ettim.Şampiyona döktüğümüz kurşun işe yaradı.Parkurları parçalamaya devam.
Dün müsait değildim abi, yoksa bizde kaçış olmazEnescim ve Utkucum bugün maşAllahınız var..hızınıza yetişemiyorum.. dün mikroskopla arıyordum ikinizi
Olmaması için hemen videomuzu atalım.İki senaryo da işimize gelir Utku beyciğim, gayet makul.Tabii biz böyle konuştuk ve zehirli okları attık, şimdi gider Evrim falan birinci çıkar.
Yok yok bu mümkün değilİki senaryoda işimize gelir Utku beyciğim, gayet makul.Tabii biz böyle konuştuk ve zehirli okları attık, şimdi gider Evrim falan birinci çıkar.
İlk 3 garanti, 2. liği zorlamışızdır diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?