Emre Ozansoy
Süper Mod.
Son olarak Acuna bir posta bekliyorum.Reisim artık her gün başka birine posta koyuyor abi, hızına biz de yetişemiyoruz artık.![]()
Su katılmamışYasin nasıl bir salaksın sen ya![]()
Cemal Can ile Nisa reisim 1-2 olur zaten Şerlok beyciğim ama hangisi 1 olacak onu göreceğizCemal'in 1. olma ihtimali dah akla yatkın geliyor gerçekten yalnız
O durumda Cemal, Ardahan der, reisim de Evrim der sonra Babuş gider
![]()
Son olarak Acuna bir posta bekliyorum.
Altın vuruş![]()
1 saat sonra geldi adam, bu nasıl parkur parçalamakŞampiyona döktüğümüz kurşun işe yaradı.Parkurları parçalamaya devam.
![]()
Parçalama anlayışını merak ettim.Şampiyona döktüğümüz kurşun işe yaradı.Parkurları parçalamaya devam.
![]()
Dün müsait değildim abi, yoksa bizde kaçış olmazEnescim ve Utkucum bugün maşAllahınız var..hızınıza yetişemiyorum.. dün mikroskopla arıyordum ikinizi![]()
Olmaması için hemen videomuzu atalım.İki senaryo da işimize gelir Utku beyciğim, gayet makul.Tabii biz böyle konuştuk ve zehirli okları attık, şimdi gider Evrim falan birinci çıkar.
![]()
Yok yok bu mümkün değilİki senaryoda işimize gelir Utku beyciğim, gayet makul.Tabii biz böyle konuştuk ve zehirli okları attık, şimdi gider Evrim falan birinci çıkar.
![]()
İlk 3 garanti, 2. liği zorlamışızdır diyorum.