The_Erinch
Favori Üye
Acun İstanbul'da değil mi ya? Tarihte ilk defa galiba dokunulmazlık oyununu Acun sunmadı ama şimdi konseyde var. Anlamıyorum
Oy kullanacaklar ama nasıl sandığı alıp sayacak?Koskoca Acun Ilıcalı... Hologram yoluyla falan katılmıştır o bir şekilde.
Evet bu dörtlü iyidir. Sırf Evrim nefretinden dondurma reisi tutayım deme, yazık etme kendine
Bu dörtlü çok güçlü.
1- CCC
2- Nisa
3- Berkan (/Elif)
4- Elif (/Berkan)
Unuttun galiba, bizim asıl hayalimiz bu.
CCC ve Nisa’nın yeri değişti mi tamamdır...
Cemal Can Şampiyon olursa Nisa'da şampiyon sayılacak mı?😂Nisa'yı bugünlere getiren kişi Cemal'dir, durum böyleyken şampiyon Nisa olursa komik olur.
Reisime bak bee, durdu durdu sonunda vurdu masaya yumruğu
Ağzından bal damlıyor bal 🍯Dondurma reis yenilmelere doymuyor Şerlok beyciğim, tam loser oldu gerçektenReisim bu yolun sonunda şampiyon olarak intikamını alacak
Reisime bak bee, durdu durdu sonunda vurdu masaya yumruğuBu konseyden birinci çıkar reis
Cemal Can ı bile eleştirdi üstü kapalı .Abi ben de şaşkınım, hiç beklemiyordum böyle bir konuşma ReisimdenAma çok iyi oldu gerçekten be, bir anda taraflı tarafsız baya bir destek almış görünüyor
CCC hisleri yerine mantığını kullanarak takım seçseydi BaBuş karşı takımda olacaktı.Düştüğümüz hale bak be kardeşim... Böyle takım mı olur... Babuş nedir ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?