The_Erinch
Favori Üye
Acun İstanbul'da değil mi ya? Tarihte ilk defa galiba dokunulmazlık oyununu Acun sunmadı ama şimdi konseyde var. Anlamıyorum![]()
Oy kullanacaklar ama nasıl sandığı alıp sayacak?Koskoca Acun Ilıcalı... Hologram yoluyla falan katılmıştır o bir şekilde.![]()
Evet bu dörtlü iyidir. Sırf Evrim nefretinden dondurma reisi tutayım deme, yazık etme kendine![]()
Bu dörtlü çok güçlü.![]()
![]()
1- CCC
2- Nisa
3- Berkan (/Elif)
4- Elif (/Berkan)
Unuttun galiba, bizim asıl hayalimiz bu.![]()
![]()
CCC ve Nisa’nın yeri değişti mi tamamdır...![]()
Cemal Can Şampiyon olursa Nisa'da şampiyon sayılacak mı?😂Nisa'yı bugünlere getiren kişi Cemal'dir, durum böyleyken şampiyon Nisa olursa komik olur.![]()
Reisime bak bee, durdu durdu sonunda vurdu masaya yumruğu
Ağzından bal damlıyor bal 🍯Dondurma reis yenilmelere doymuyor Şerlok beyciğim, tam loser oldu gerçektenReisim bu yolun sonunda şampiyon olarak intikamını alacak
![]()
Reisime bak bee, durdu durdu sonunda vurdu masaya yumruğuBu konseyden birinci çıkar reis
![]()
Cemal Can ı bile eleştirdi üstü kapalı .Abi ben de şaşkınım, hiç beklemiyordum böyle bir konuşma ReisimdenAma çok iyi oldu gerçekten be, bir anda taraflı tarafsız baya bir destek almış görünüyor
![]()
CCC hisleri yerine mantığını kullanarak takım seçseydi BaBuş karşı takımda olacaktı.Düştüğümüz hale bak be kardeşim... Böyle takım mı olur... Babuş nedir ya...