- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Ya Barış senin en nefret ettiğin adam değil miydi. Nereden çıktı bu Barış sevgisi bir andaÖyle tabi ne sandın
Evrim,başkalarının kavgalarını ayırıyor ama kendi kavgalarına müdahale edilmiyor.Ne Yaman bir çelişki.Şov için mi? Evrim dediğim gibi doğal davrandığı için zaten bazı hatalar yapıyor, orada şov yapan başka kişiler var.Ayrıca bu ilk değil daha önce Yasin-Barış ve yine yakın zamanda Ardahan-Y.Emre kavgalarını da ayırmıştı.
kız bir kere bile izlemedim.Efsane diziyi nasıl bilmezsin abii
kız bir kere bile izlemedim.
vallahi izlemedim merak edip bile bakmadım.İlla ki denk gelmişsindir abi.Hiç izlememiş olamazsın.
vallahi izlemedim merak edip bile bakmadım.
Ama filmine gittim. İlk filmine gittim.
sanırım kurtlar vadisi ırak mı filistin mi bağdat mı.. öyle bir filmi vardı. birtanesini izledim.Ben de aşırı izlemiyordum ama merak ediyordum.Zamanında sevdiğim dizilerdendi.
İlk gittiğim film KV'nin filmi olmuştu.
sanırım kurtlar vadisi ırak mı filistin mi bağdat mı.. öyle bir filmi vardı. birtanesini izledim.
ama dizisine bakmadım ama perşembe akşamları biranda ortalığın sessizliğe büründüğünü bilirim.
Bu Evrim’in sorunu değilEvrim,başkalarının kavgalarını ayırıyor ama kendi kavgalarına müdahale edilmiyor.Ne Yaman bir çelişki.
O zaman mesajlarına hiç olmamış atmayacağım bundan sonra iyi dedin.Mesajlarıma üzücü falan atma rahat rahat dalga geçemiyorumolmamış atabilirsin
Kimin sorunu?Bu Evrim’in sorunu değil
O zaman mesajlarına hiç olmamış atmayacağım bundan sonra iyi dedin.
Sağdaki kırmızılı kız yok ki videoda o kim?
Önceden kalmış mesaj.Özet var hala?
Evrim’den daha çok nefret edince Barış gözüme iyi görünmeye başladıYa Barış senin en nefret ettiğin adam değil miydi. Nereden çıktı bu Barış sevgisi bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?