TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben tarafsız yorumcuyum öğrenemediniz hala :A

hqdefault.jpg

Ben iki takımın arasında dün akşam da dediğim gibi fark olduğunu düşünmüyorum oyunun 10 5 bitmesi sizi yanıltmasın oyunu iyi izleyenler görmüştür ki en az 4 tane sayı saydım ben bir saniye ile giden. Kırmızı takımdan herhangi bir yarışmacı attığında 1 saniye sonra mavi takımdan atan tam 4 tane yarışmacı oldu. Eğer bir saniye geçseler kırmızı takımdaki yarışmacılar aslında skor tam tersine bile dönebilirdi. O yüzden ben hala iki takımın eşit olduğunu düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben iki takımın arasında dün akşam da dediğim gibi fark olduğunu düşünmüyorum oyunun 10 5 bitmesi sizi yanıltmasın oyunu iyi izleyenler görmüştür ki en az 4 tane sayı saydım ben bir saniye ile giden. Kırmızı takımdan herhangi bir yarışmacı attığında 1 saniye sonra mavi takımdan atan tam 4 tane yarışmacı oldu. Eğer bir saniye geçseler kırmızı takımdaki yarışmacılar aslında skor tam tersine bile dönebilirdi. O yüzden ben hala iki takımın eşit olduğunu düşünüyorum.

Yunus Emre'nin bu oyunda atışları kötüydü. 3 yada 2 oyuna çıkmıştı, eğer atışları iyi olsaydı ve çıktığı oyunları alsaydı 10 - 2 gibi bir skor olurdu.

Evo’m yine kavgayı kadın haliyle ayırmaya çalışıyor. Fark-ı Evrim. :A

69618A79-AAD8-4124-80F8-0C99315C195A.jpeg

• Harika
Reactions: Hazem
Şov yapıyor her zamanki gibi :A
Şov için mi? Evrim dediğim gibi doğal davrandığı için zaten bazı hatalar yapıyor, orada şov yapan başka kişiler var. :A Ayrıca bu ilk değil daha önce Yasin-Barış ve yine yakın zamanda Ardahan-Y.Emre kavgalarını da ayırmıştı. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Aa bak yarınki oyun önemli işte. Bu takımdan bir halt olmayacağı belli ama bireysel başka bir şey. Şimdiye kadar topladığı sembollerle Nisa reisim yarın şovunu yapıp dokunulmazlığı alırsa 2 hafta rahatız en azından :A

@Sherlock @DarkLegenD @Özgür @12.Adam yarın tam SİNERJİ modu istiyorum sizden :A
Yarın için hazırız, çeyrek finalist olacağız...

Ekli dosyayı görüntüle 85206
@Emre Ozansoy ne diyor bunlar ya :A Bireyseli de bizim takımdan birisi alsa efsane olur :A

Şov için mi? Evrim dediğim gibi doğal davrandığı için zaten bazı hatalar yapıyor, orada şov yapan başka kişiler var. :A Ayrıca bu ilk değil daha önce Yasin-Barış ve yine yakın zamanda Ardahan-Y.Emre kavgalarını da ayırmıştı. :A
Hepsini şov yapmak için ayırdı işte :A

• Üzücü
Reactions: dreamy