Emre Ozansoy
Moderatör
Ne oldu Şerlok beyciğim
En iyisi aba.
Ya şu cümleleri nasıl bir ruh haliyle yazıyorsun gerçekten çok merak ediyorum.
Benim onu ne maksatla yazdığım bellidir Şerlok beyciğim, bizde hainlik olmaz bazıları gibiOmre Ezansoy hesabınızı ele geçirdi sandım Utku beyciğim...
Gayet sağlıklı bir ruh hali ile yazıya döktüm bu ifadeleri.
Benim onu ne maksatla yazdığım bellidir Şerlok beyciğim, bizde hainlik olmaz bazıları gibi@Maskeli Fedai
Elenen isme çok şaşırdıkları görünüyor Şerlok beyciğim. Kolsuz mu elendi acabaDoğru dediniz Utku beyciğim, bu diyarların baş haini bellidir...@Maskeli Fedai
Elenen isme çok şaşırdıkları görünüyor Şerlok beyciğim. Kolsuz mu elendi acaba@Bully @Maskeli Fedai
Benim de aklıma ilk o geldi ama yine de kolsuzu yazayım dedim kütük içinElif olmasın Utku beyciğim, performansının yüksek olduğunun farkındalar neticede.O yüzden şaşarmış olabilirler.
Benim de aklıma ilk o geldi ama yine de kolsuzu yazayım dedim kütük içinHain herif yine ortalıklarda görünmüyor ama
Elenenin çok izlenir gibi x😂😂Bakalım Ünlülerin videoları ne kadar izlenecek
Bence hiç umurunda olmaz Şerlok beyciğim, giden gitmiştir deyip papatyasını destekler hain herifKolsuz giderse kütük dostumuz kendisini dağlara, bayırlara vurur Utku beyciğim.SILA elendi, üzerine kolsuz da giderse daha da gelmez.@Maskeli Fedai
Bence hiç umurunda olmaz Şerlok beyciğim, giden gitmiştir deyip papatyasını destekler hain herif@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?