Emre Ozansoy
Moderatör
Ne oldu Şerlok beyciğim![]()
En iyisi aba.![]()
Ya şu cümleleri nasıl bir ruh haliyle yazıyorsun gerçekten çok merak ediyorum.![]()
Benim onu ne maksatla yazdığım bellidir Şerlok beyciğim, bizde hainlik olmaz bazıları gibiOmre Ezansoy hesabınızı ele geçirdi sandım Utku beyciğim...
Gayet sağlıklı bir ruh hali ile yazıya döktüm bu ifadeleri.![]()
Benim onu ne maksatla yazdığım bellidir Şerlok beyciğim, bizde hainlik olmaz bazıları gibi@Maskeli Fedai
Elenen isme çok şaşırdıkları görünüyor Şerlok beyciğim. Kolsuz mu elendi acabaDoğru dediniz Utku beyciğim, bu diyarların baş haini bellidir...@Maskeli Fedai
Elenen isme çok şaşırdıkları görünüyor Şerlok beyciğim. Kolsuz mu elendi acaba@Bully @Maskeli Fedai
Benim de aklıma ilk o geldi ama yine de kolsuzu yazayım dedim kütük içinElif olmasın Utku beyciğim, performansının yüksek olduğunun farkındalar neticede.O yüzden şaşarmış olabilirler.
![]()
Benim de aklıma ilk o geldi ama yine de kolsuzu yazayım dedim kütük içinHain herif yine ortalıklarda görünmüyor ama
![]()
Elenenin çok izlenir gibi x😂😂Bakalım Ünlülerin videoları ne kadar izlenecek![]()
Bence hiç umurunda olmaz Şerlok beyciğim, giden gitmiştir deyip papatyasını destekler hain herifKolsuz giderse kütük dostumuz kendisini dağlara, bayırlara vurur Utku beyciğim.SILA elendi, üzerine kolsuz da giderse daha da gelmez.
@Maskeli Fedai
Bence hiç umurunda olmaz Şerlok beyciğim, giden gitmiştir deyip papatyasını destekler hain herif@Maskeli Fedai