Dur daha Barış’ı övmedim
“Evrim’i şampiyon yapacaklar” teorisi yetti bana.
Dur daha Barış’ı övmedim
Acun’un kurgusunda her şey tıkır tıkır işliyor
Yapacaklar değil Acun yapacak tek başına“Evrim’i şampiyon yapacaklar” teorisi yetti bana.
Kendi isteğiyle yaptı tabi. 3-4 aydır orada olan adam bırak da bir kere sinirlensin böyle bir harekete kalkışsınSen şimdi Barış’ın Evrim’e yaptığı hareketi de kendi isteğiyle yaptığını sanıyorsundur
Barış’ın bu hareketi yapacak kadar akılsız olduğunu sanmıyorum Acun yaptırıyor çok belliKendi isteğiyle yaptı tabi. 3-4 aydır orada olan adam bırak da bir kere sinirlensin böyle bir harekete kalkışsın
Kendisi büyük bir hain ve çıkarcıdır...Bugün coşturduk konunuzu işte Dosi hanım daha ne istiyorsunuz
Evet gayet mümkün
Yoldaşlarım her zaman beni destekler(Sattılar)
Şerlok beyciğimden başkası yalan be kardeşim. Yoldaş bildiklerimin şu dediklerine bak. Rezalet...Canım yoldaşım yapmaz öyle şey.
Kendisi büyük bir hain ve çıkarcıdır...Tüyler ürpertici bir insandır...
Kütükten dost olmaz@MasacRE
Konsey daha çekilmedi mi yani?
Dün fragman çıktığından beri konuşuluyordu bu fragmandaki konsey pazar gün ki konseyden görüntüydü birşeyler oluyor ama ne çekilmedi çekilecek diyor sen çekilmedimi diyorsun emre
Evrim için yarınki program dönüm noktası olacak. Yasin’e yaptığı gibi davranırsa güvenim bir kez daha kırılır ona karşı.Dönüşü olmayan bir yola girer.
Sercan'ın yaraları vs. yok deniliyordu. Ne yapıyor Acun anlamadım.
Hainden yoldaş mı olurmuş be...Şerlok beyciğimden başkası yalan be kardeşim. Yoldaş bildiklerimin şu dediklerine bak. Rezalet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?