Bir sonraki salı görürüz birleşmeyi %BMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Bir sonraki salı görürüz birleşmeyi %BMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Ayyy sen nasıl kadınsın be o sarıŞım yellozu da sevmiyorum ama yaptığı yanlış Barış'ın
BMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
İşte diyorum ya, Barış çok tehlikeli rakip. Hazır böyle bir hata yapmışken bu olayın üstüne iyi gidilmesi lazımBMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Offf nasıl kafalar bunlar düşen matarayı almış he Evrime al su iç demiştirBarış orda birşey yapmıyordu kidüşen matarayı eline almış sinirle tutuyor adım gibi eminim evrime dokunmazdı barış
Offf nasıl kafalar bunlar düşen matarayı almış he Evrime al su iç demiştir
Yok ya Evrim'den şampiyon olmaz. Barış'ı aradan çıkarıp önümüze bakmayı hedefliyoruzSiz Barış’la uğraşmaya devam edin Evrim şampiyonluğa yürüyor haberiniz yok@Sherlock
Utan utan @Angelica teyzem sen askerdeyken her gün yolunu gözledi, Maltepe ye gelip ağzına zorla dolmaları yıktı hastalanma diyeAyyy sen nasıl kadınsın be o sarıŞım yellozu da sevmiyorum ama yaptığı yanlış Barış'ın
@xemrexxx can dostlarım @Sherlock gil için kimler kimlerin yanında diyor ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyorduBMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Sen de atlama her şeye .ssUtan utan @Angelica teyzem sen askerdeyken her gün yolunu gözledi, Maltepe ye gelip ağzına zorla dolmaları yıktı hastalanma diye
@Sherlock beyciğim tüm mesajlarını ortaya dökmüştü, gördün mü onu@xemrexxx can dostlarım @Sherlock gil için kimler kimlerin yanında diyor ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyordu@MasacRE
Sen de atlama her şeye .ss
Gün birlik günüdür beylerVerdik desteğimizi...
Acun senin değerli yorumlarını takip ettiğine göre, senin bu dediklerine kulak verip Barış'a gereken ayarı verir artıkBarışı linçledim
@Emre Ozansoy beni engellemedin dimi?@xemrexxx can dostlarım @Sherlock gil için kimler kimlerin yanında diyor ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyordu@MasacRE
Kem gözlü Barış linç kampanyam yoğun ilgi gördü 1500 üstü beğeni geldiArkadaşlar. Survivor "fanı" olmayan. Tarafsız @denizz19 Barış'ı haksız gördüğüne göre olay kapanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?