'BARIŞIN TUTTUĞU KAĞIT PARÇASI'
Ağlıyorum...Yoksaysi hanım... @DarkLegenD
Onu demiyorum Barış Evrim vurma bilmem ne başım döndü
Misal Aycan ım yaşamasın ama siz yaşayın Cazgır karılar. Ss
Hep bir kaos varOnu demiyorum Barış Evrim vurma bilmem ne başım döndü
Keşke kadına şiddet uyguluyor ayağına dondurma reisi evine göndersek bu hafta, Evrim'i ilerleyen dönemde her türlü hallederiz zaten.@MasacRE
Gördük postayı okumadan yırttıAcuna posta koyan papatyam var
O zaman zamanında Yasin’e de sesini çıkartmayacaktın.
Bildirdiğini sanarsınValla ben barışın yaptığına çok şaşırmadım karşı da çıkmıyorum kadın diye ayrıcalık tanınırsa cozutuyorlar o yüzden ben hep @Angelica @Dosi ve @Çiğdem e haddini bildiririm@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @The_Erinch @dreamy @serhatt
O zaman zamanında Yasin’e de sesini çıkartmayacaktın.
Berna Keklikler ve Duygu Çetinkaya yine önceden desteklediğim isimlerdi. İkisi de gerçekleri söylemekten çekinmeyen dobra insanlar oldukları için bir kesim tarafından benimsenmedi... Evrim’de öyle.
Evrim'in dobralığı: "Yasin bana istediği kadar bağırabilir."O zaman zamanında Yasin’e de sesini çıkartmayacaktın.
Berna Keklikler ve Duygu Çetinkaya yine önceden desteklediğim isimlerdi. İkisi de gerçekleri söylemekten çekinmeyen dobra insanlar oldukları için bir kesim tarafından benimsenmedi... Evrim’de öyle.
Baktım az önce. Birazdan bir değerlendirme yapacağımFragmanı izle
Zaten dobralık da birilerine göre “laf sokma” olarak görülebilir. Çünkü gerçekler acıdırEvrim ki dobralık değil laf sokmak
Zaten dobralık da birilerine göre “laf sokma” olarak görülebilir. Çünkü gerçekler acıdır
BekliyoruzBaktım az önce. Birazdan bir değerlendirme yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?