Kestirmiş mi nasıl zararsızSen bana ağla deyip duruyorsun ama ben çok seviyorum bu ikiliyiHem çok iyi anlaşıyorlar hem de Cemo tehlikesiz daha ne olsun be
Kestirmiş mi nasıl zararsızSen bana ağla deyip duruyorsun ama ben çok seviyorum bu ikiliyiHem çok iyi anlaşıyorlar hem de Cemo tehlikesiz daha ne olsun be
Ya senin burada goygoy yapmaktan başka ne işin olabilir be adam, yeter artık satma bizi
Canım yoldaşımCanım yoldaşım.@MasacRE
Kesin yaşanır bu
konudaki mesajım siyasi diye silindi 😱Kesin yaşanır bu
YaaKestirmiş mi nasıl zararsızkestirdiysw sen nereden biliyon buyurun yoruma 😂😂 @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @MEnes @Dosi
Hangi terbiyesiz raporladı mesajımı?Siyasi olduğu için silmişler.
İhanet varsa baş şüpheli @Maskeli Fedai dir ama bence şer odağı @Sherlock var bu işin arkasındaBenim de. 😱
konudaki mesajım siyasi diye silindi 😱
Benim de. 😱
Üçünüze de forum dışı hayatınızda başarılarHangi terbiyesiz raporladı mesajımı?Siyasi olduğu için silmişler.
Tiktaklar la çok takıldın demek @serhatt la düşüp kalktığını söyleyince niye itiraz ediyordunYaaBelli oluyor işte tik tak olduğu, izleyerek anlayabiliyorum
Üçünüze de forum dışı hayatınızda başarılar
Sarı sarı yakışmazlarAycan'la mahalle kabadayısı sarı papatyanın evlenme ihtimali bunun yaşanma ihtimalinden daha yüksek.
Sarı sarı yakışmazlar
Seni konu dışından denize dökücezBırak artık peşimi...
Seni konu dışından denize dökücez
İkisi de bnm olacağı için no problemSeni kudurtmaya yeter buradan doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?