Kestirmiş mi nasıl zararsızSen bana ağla deyip duruyorsun ama ben çok seviyorum bu ikiliyiHem çok iyi anlaşıyorlar hem de Cemo tehlikesiz daha ne olsun be
![]()
Kestirmiş mi nasıl zararsızSen bana ağla deyip duruyorsun ama ben çok seviyorum bu ikiliyiHem çok iyi anlaşıyorlar hem de Cemo tehlikesiz daha ne olsun be
![]()
Ya senin burada goygoy yapmaktan başka ne işin olabilir be adam, yeter artık satma bizi![]()
Canım yoldaşımCanım yoldaşım.@MasacRE
Kesin yaşanır bu
konudaki mesajım siyasi diye silindi 😱Kesin yaşanır bu![]()
YaaKestirmiş mi nasıl zararsızkestirdiysw sen nereden biliyon buyurun yoruma 😂😂 @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @MEnes @Dosi
Hangi terbiyesiz raporladı mesajımı?Siyasi olduğu için silmişler.
![]()
İhanet varsa baş şüpheli @Maskeli Fedai dir ama bence şer odağı @Sherlock var bu işin arkasındaBenim de. 😱
konudaki mesajım siyasi diye silindi 😱
Benim de. 😱
Üçünüze de forum dışı hayatınızda başarılarHangi terbiyesiz raporladı mesajımı?Siyasi olduğu için silmişler.
![]()
Tiktaklar la çok takıldın demek @serhatt la düşüp kalktığını söyleyince niye itiraz ediyordunYaaBelli oluyor işte tik tak olduğu, izleyerek anlayabiliyorum
![]()
Üçünüze de forum dışı hayatınızda başarılar![]()
Sarı sarı yakışmazlarAycan'la mahalle kabadayısı sarı papatyanın evlenme ihtimali bunun yaşanma ihtimalinden daha yüksek.![]()
Sarı sarı yakışmazlar![]()
Seni konu dışından denize dökücezBırak artık peşimi...
Seni konu dışından denize dökücez![]()
İkisi de bnm olacağı için no problemSeni kudurtmaya yeter buradan doğru.![]()