The_Erinch
Favori Üye
Direk sms 1.olurdu.Keşke aday çıktıktan sonra oylama olsaydı. O zaman gitmezdi...
Direk sms 1.olurdu.Keşke aday çıktıktan sonra oylama olsaydı. O zaman gitmezdi...
Barışın gitmesi bile etkili Pervizin gitmesinde. Barış belki 1. Olup Sercanı söyleyecekti...
Zaten halk lafda hep halktan gelenleri tutar..gerçi nasıl halksa instagramda takipçi kasan profiller..dizide oynayanlar vb. ama geneldede 1. hep ünlülerden çıkar.Bu sene Survivor izleyicisinin çook büyük bir kısmı gönüllüleri tutuyor. Ezgi o sayede bu kadar yüksek oy alıp 1. tamamladı sıralamayı. Zaten YouTube'dan olsun Twitter'dan olsun yazılan yazılardan belliydi durum. Ama Aşkım nasıl 4. oldu hiç anlamadım. Ne ünlülerden ne gönüllülerden hiç destek alacak bir tipe benzemiyor. Gerçi kızların ilk ikiyi kapaması sayesinde Aşkım'ın ismi de söylenmemiş oldu ama söylense de gitmeyecekmiş bu durumda.
Yalnız kızlardan biri Sercan'ı söylese ve Sercan elense ne güzel olurdu ya
Kendi gibi sonradan gelenleri yazmama huyu var onun.Berkan'da da suç var. Niye boş oy atarsın? Parviz eğer bu oylamadan çıka bilseydi sonraki oylamada millet oy yağdıracaktı Parvize... Ama geç artık...
Senle zevklerimi aynı bak.Eleven reissÜnlüler takımında en sevdiğim iki isim ilk ikide yer aldı, çok güzel oldu
Ya takımın ismi gönüllüler diye direk orayı destekleyenler de vardır da benim kast ettiğim o değil. En başta Mert, Sercan ve onlara yancılık yapan Ersin, Berkan, Aşkım falan çok itici gösterdi takımı. Barış'ın da karşı tarafa geçmesiyle bütün ibre gönüllülere kaydı destek bakımından. Ben mesela bir süre izledikten sonra karar veririm destekleyeceğim takıma. Bu sezon gönüllülerde Yasin gibi hiç sevmediğim tarzda bir isim bile daha iyi görünüyor bana onların yanında öyle diyeyimZaten halk lafda hep halktan gelenleri tutar..gerçi nasıl halksa instagramda takipçi kasan profiller..dizide oynayanlar vb. ama geneldede 1. hep ünlülerden çıkar.
YusufYa takımın ismi gönüllüler diye direk orayı destekleyenler de vardır da benim kast ettiğim o değil. En başta Mert, Sercan ve onlara yancılık yapan Ersin, Berkan, Aşkım falan çok itici gösterdi takımı. Barış'ın da karşı tarafa geçmesiyle bütün ibre gönüllülere kaydı destek bakımından. Ben mesela bir süre izledikten sonra karar veririm destekleyeceğim takıma. Bu sezon gönüllülerde Yasin gibi hiç sevmediğim tarzda bir isim bile daha iyi görünüyor bana onların yanında öyle diyeyim
1. de değişiyor ya. Gönüllülerden de kazananlar var baya. Turabi iki kere kazandı. Hilmicem var, Ogeday var. Bunlar gönüllülerden kazananlar. Ünlülerden de Nihat Altınkaya, Atakan, Derya ve Adem kazandı. 4 gönüllü 4 ünlü kazanmış oluyor bu durumda, unuttuğum bir isim yoksa.
Geçen sene ünlü gönüllü yok diye katmadım onu ya
Evet senle daha önceden de tutuyordu zevklerimiz, Ogeday'ı mesela sen de destekliyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsamSenle zevklerimi aynı bak.
Hatta Yuşufff :=)Geçen sene ünlü gönüllü yok diye katmadım onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?