Şu Yunus Emre gereksizinden kurtulursak baya iyi olacak. Ki büyük ihtimal bay bay diyeceğiz bu hafta.Dokunulmazlıklarda olurum özellikle. Ünlüleri desteklememe rağmen bu hafta elenip gidilsin istiyorum. Karma takım istiyorum
Şu Yunus Emre gereksizinden kurtulursak baya iyi olacak. Ki büyük ihtimal bay bay diyeceğiz bu hafta.Dokunulmazlıklarda olurum özellikle. Ünlüleri desteklememe rağmen bu hafta elenip gidilsin istiyorum. Karma takım istiyorum
Şu Yunus Emre gereksizinden kurtulursak baya iyi olacak. Ki büyük ihtimal bay bay diyeceğiz bu hafta.
Aynı fikirdeyim. Umarım gider. Artık ünlülerde bu 4lüyü görmek istemiyorumŞu Yunus Emre gereksizinden kurtulursak baya iyi olacak. Ki büyük ihtimal bay bay diyeceğiz bu hafta.
Atılan alan daha küçük ama
Eh işte
Nisa’nın gitmesini istemiyorum şu aşamada. Yani takım için kötü olur gitmesi. Yeter ki Y.E gitsin kurtulalım modundayım şu an.Önce Nisa, ardından Yunus Emre.
Sizin Nisa tökezledi bugünAtılan alan daha küçük ama
Nisa’nın gitmesini istemiyorum şu aşamada. Yani takım için kötü olur gitmesi. Yeter ki Y.E gitsin kurtulalım modundayım şu an.
2 kazandı 2 kaybetti, olur o kadarSizin Nisa tökezledi bugün
Ahahahahaha. Sarı Papatya kudurdu.
İşine gelmeyeni görmeDosi hem sizinle hem de dreamy onlarla sinerji fotosuna eklendi. Maskeli Nisa yapmamasına rağmen aranıza aldınız ve benle aynı avatar oldu ve Maskeliyi başkalarıyla sinerji fotosu yapmayız dedin. Sadece bizimle olabilir deyip beni başkalarıyla sinerji fotosu yaptın. doğru anladım