Yönetimi göreve davet ediyorum bu konu hakkında!
Yönetim adına reddedildi.
Yönetimi göreve davet ediyorum bu konu hakkında!
Aklıma halen Incepiton geliyorAbi onun en önemli özelliği hainlik, zamanla alışacaksın ve ondan sonra şaşırmayı bırakacaksın zaten bu tip durumlara.@Maskeli Fedai @MasacRE
Geçen sen kendin avatar yaptın Nisa'yı. Demek ki sen de seviyorsun aslında ama çaktırmamaya çalışıyorsun
Hayır ya Elif ve Aycan hiç kazanamadı diye biliyorum. Evrim’in bir tane var.Hiç sembol kazanamayan biri için çook zor be o oyunu kazanmakVar mıydı daha önceden sembolü? Galiba Nisa ile Elif'de semboller hep
Yani SMS attığın biri zaten otomatikman önde olmalı zaten.Dur olm ortalığı karıştırma sende ama evet Evrimi daha çok seviyorum yalanda değil
gece gece kahkaha attım... nasılda atasözünü temsil etmişin yaaa ilahi yaaa
Doğru İsotcum.Yani SMS attığın biri zaten otomatikman önde olmalı zaten.
Ahahahahahaha @MEnes yoldaşıma bak bee, avokado reis ile destekliyor uzaktan uzaktan Nisa reisimizi@Maskeli Fedai
Hayır öyle bir şey mümkün değil. Evrim’e ihanet edemem. Aman zaten sinerji ekibinden kaç kişi Nisa’yı destekliyor o bile muamma, siz kendinizi kandırın.Yol yakından SİNERJİ ekibine katılmak ister misin...
3 haftadır Nisa kazanıyor galiba, ondan öncekini Evrim kazanmıştı sanırım aynen. Ama yine de çok zor işiHayır ya Elif ve Aycan hiç kazanamadı diye biliyorum. Evrim’in bir tane var.Çok zor ama imkansız değil dün Elif’ten 1 saat sonra gelip kazanmıştı oyunu...
gece gece kahkaha attım... nasılda atasözünü temsil etmişin yaaa ilahi yaaa
İyi yapmışsın Şerlok beyciğim, zaten avokado reis de sinerjinin önemli bir parçasıAdaşım derin ve gizli Nisa reis destekçisi Utku beyciğim, kendisinin burada paylaşamayacağım terbiyesizlikte rakiplerine karşı kurulmuş cümleleri mevcut.Avokado reis yoluyla dahil ettim onu SİNERJİ görseline, dedim hadi tam anlamıyla dahil etmişiz gibi olmasın. Deşifre olur falan.
Abi Nisa'ya laf atmayınca sen yazacak bir şey bulamıyorsun ki, tıkandın kaldın öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?