Emre Ozansoy
Moderatör
![]()
Büyümeye, büyüdükçe güçlenmeye devam ediyoruz.
@MasacRE @Dosi @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @alperuz @MEnes
Bu resimden beni kaldırır mısın?
![]()
Eyvallah kardeşim.@The_Erinch abi şimdilik uzaktan destekliyor Şerlok beyciğim. Ama her zaman kapımız açıktır kendisine, girmek istediği vakit gerekli görseli sunarız![]()
Ahahahahahaha @MEnes yoldaşıma bak bee, avokado reis ile destekliyor uzaktan uzaktan Nisa reisimizi![]()
Oo ne güzel abla, sevindim sevmene@Emre Ozansoy u da alıştır biraz ya, iyice düşman kesildi kıza, hep karşısındaki rakibi destekliyor
![]()
Evrim’e söylendiğini hatırlamıyorum abi ne zamandır. Bence Evrim’ daha çok seviyorsun..Eyvallah kardeşim.
Nasıl söylenip dursamda bazen aynı sempatimiz Evrim Bacımızıda vardır @dreamy kardeşim bilir.Oy atmışlığımız bile var.
Şuan uzaktan seviyorum Nisayı![]()
Abla ikiniz de Barış'cısınız sonuçta, seni dinler @Emre Ozansoy![]()
Koca adama ne diyim ama Nisanın yaptıklarını unutmadım
Dur olm ortalığı karıştırma sende ama evet Evrimi daha çok seviyorum yalanda değilEvrim’e söylendiğini hatırlamıyorum abi ne zamandır. Bence Evrim’ daha çok seviyorsun..![]()
![]()
Koca adama ne diyim ama Nisanın yaptıklarını unutmadım
Hiç sembol kazanamayan biri için çook zor be o oyunu kazanmakSembol oyunlarında sadece avantajı kaybetti. Direkt kaybedeceği ne malum be.![]()
Evrim’e söylendiğini hatırlamıyorum abi ne zamandır. Bence Evrim’ daha çok seviyorsun..![]()
Abla ikiniz de Barış'cısınız sonuçta, seni dinler @Emre Ozansoy![]()
@MEnes o detayı anlayamayacak maalesef ama biz biliyoruz onun fotosunu![]()
Ablam ısrar etse de çıktığım yoldan geri dönmem ben! Onun yaptıklarını unutmam, unutturmam...
İnanamıyorum abla. 😱
Bu resimden beni kaldırır mısın?![]()
O gruba @Maskeli Fedai ne zaman girdi..ne ara aycanı boşadı oYol yakından SİNERJİ ekibine katılmak ister misin...![]()
Düşünüyorum... Deniyorum... Yok, mümkün değil.![]()
O gruba @Maskeli Fedai ne zaman girdi..ne ara aycanı boşadı o![]()
Sen yola Arka Sokaklar - Murat reis ile çıkmamış mıydın, o gittiği an senin çıktığın yol değişmiş oldu.O yüzden ilk yoldan çıkışın olmayacak denilebilir, yani yanlışından hala dönebilirsin...
![]()
Uğur Pektaş çok değişik geldi bana. 😱
Ünlülerden favorilerim Uğur, Barış Murat ve Mert. Gönüllülerden Burak...Umarım güzel bir sezon olur...
Geçen sen kendin avatar yaptın Nisa'yı. Demek ki sen de seviyorsun aslında ama çaktırmamaya çalışıyorsunİkimiz de Şampiyonu destekliyor olabiliriz, ama o itici ve mızmız yarışmacı hakkında kırmızı çizgilerim var!