Helal sana.. nasılda çözmüş beniSon zamanlarda Nisa'ya laf atmadın zaten abi, ben de hayret ettimKlinikten döndüğünden beri ağlaması tribi bitti, herhalde onun etkisiyle tekrar ısındın
Ahh ahhh gözden düştük tabeOyy kuzumm benimm bugün yoğğudum sadecee
Ahh ahhh gözden düştük tabe
Evrim bugün hariç 18/20 yapan birisi. Sembol kazanamayınca veya takım oyununda fazla başarılı olamayınca “loser” olmuyor. Onda bir anlaşalım.Koca yürekli Nisa reisim loser Evrim'i aldı yanına@dreamy
@Sherlock beyciğim @alperuz u kaydetmişim bu arada dediğim gibiOnu da ekleyip görselin son halini paylaşabilir misin
Ekli dosyayı görüntüle 84184
Görsel yok ... Sadece sempati duyuyorum .Vay vay vay, abi tehlikeli gibi gözüken ama aslında uzaktan yakından alakası olmayan örgütümüze hoş geldin.Girişini gerçekleştiriyorum hemen.
Görseli alalım Utku beyciğim... @MasacRE
Bu sembol oyunları Evrim'in son şansıydı. Buradan da kurtaramadığına göre 2 hafta içinde yolcu ediyoruz kendisiniEvrim bugün hariç 18/20 yapan birisi. Sembol kazanamayınca veya takım oyununda fazla başarılı olamayınca “loser” olmuyor. Onda bir anlaşalım.
Evrim’i seçmesi güzel bir hareketti ona bir şey demiyorum tabi.
@The_Erinch abi şimdilik uzaktan destekliyor Şerlok beyciğim. Ama her zaman kapımız açıktır kendisine, girmek istediği vakit gerekli görseli sunarızVay vay vay, abi tehlikeli gibi gözüken ama aslında uzaktan yakından alakası olmayan örgütümüze hoş geldin.Girişini gerçekleştiriyorum hemen.
Görseli alalım Utku beyciğim... @MasacRE
Oo ne güzel abla, sevindim sevmene
Oo ne güzel abla, sevindim sevmene@Emre Ozansoy u da alıştır biraz ya, iyice düşman kesildi kıza, hep karşısındaki rakibi destekliyor
Sembol oyunlarında sadece avantajı kaybetti. Direkt kaybedeceği ne malum be.Bu sembol oyunları Evrim'in son şansıydı. Buradan da kurtaramadığına göre 2 hafta içinde yolcu ediyoruz kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?