TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bir itirafta bulunuyorum beyler.. Ama hemen öyle sinerji grubu falan olmasın :D :D

Bu arala Nisayı gene sempatik bulmaya başladım. :) :)

@Sherlock @MasacRE
Son zamanlarda Nisa'ya laf atmadın zaten abi, ben de hayret ettim :A Klinikten döndüğünden beri ağlaması tribi bitti, herhalde onun etkisiyle tekrar ısındın :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Koca yürekli Nisa reisim loser Evrim'i aldı yanına :A @dreamy
Evrim bugün hariç 18/20 yapan birisi. Sembol kazanamayınca veya takım oyununda fazla başarılı olamayınca “loser” olmuyor. Onda bir anlaşalım. :A

Evrim’i seçmesi güzel bir hareketti ona bir şey demiyorum tabi. :A

Bir itirafta bulunuyorum beyler.. Ama hemen öyle sinerji grubu falan olmasın :D :D

Bu arala Nisayı gene sempatik bulmaya başladım. :) :)

@Sherlock @MasacRE

Vay vay vay, abi tehlikeli gibi gözüken ama aslında uzaktan yakından alakası olmayan örgütümüze hoş geldin. :A Girişini gerçekleştiriyorum hemen. :A

Görseli alalım Utku beyciğim... @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Vay vay vay, abi tehlikeli gibi gözüken ama aslında uzaktan yakından alakası olmayan örgütümüze hoş geldin. :A Girişini gerçekleştiriyorum hemen. :A

Görsel yok ... Sadece sempati duyuyorum .

Ağlayıp zırlamadığı sürece. Sempatim devam edecek :) :) :)

• Harika
Reactions: Sherlock
Evrim bugün hariç 18/20 yapan birisi. Sembol kazanamayınca veya takım oyununda fazla başarılı olamayınca “loser” olmuyor. Onda bir anlaşalım. :A

Evrim’i seçmesi güzel bir hareketti ona bir şey demiyorum tabi. :A
Bu sembol oyunları Evrim'in son şansıydı. Buradan da kurtaramadığına göre 2 hafta içinde yolcu ediyoruz kendisini :A

• Sinir Bozucu
Reactions: dreamy

@The_Erinch abi şimdilik uzaktan destekliyor Şerlok beyciğim. Ama her zaman kapımız açıktır kendisine, girmek istediği vakit gerekli görseli sunarız :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: Angelica
T6He4I.jpg

Büyümeye, büyüdükçe güçlenmeye devam ediyoruz. :A

@MasacRE @Dosi @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @alperuz @MEnes

Forum İstatistikleri

Konular
173,091
Üyeler
8,483