aşk 101 konusuna gel uğursuz .ssTİKTAKLAR beni çatlaramaz
aşk 101 konusuna gel uğursuz .ssTİKTAKLAR beni çatlaramaz
Geldimaşk 101 konusuna gel uğursuz .ss
Zahmet oldu .ssGeldim
@MasacRE ile @Sherlock ağlıyor şu anZahmet oldu .ss
İki tipsiz birbirini tamamlamış@MasacRE ile @Sherlock ağlıyor şu ancemalcan A, zararsız diyip geçmişlerdi babokoya ne diyecekler bakalım@Maskeli Fedai @DarkLegenD @Bully @Dosi @eskici @The_Erinch @Angelica @sokak sanati Ekli dosyayı görüntüle 83816Ekli dosyayı görüntüle 83817
Seni kim tamamlayacakİki tipsiz birbirini tamamlamış
OSMANSeni kim tamamlayacak
@MasacRE ile @Sherlock ağlıyor şu ancemalcan A, zararsız diyip geçmişlerdi babokoya ne diyecekler bakalım@Maskeli Fedai @DarkLegenD @Bully @Dosi @eskici @The_Erinch @Angelica @sokak sanati Ekli dosyayı görüntüle 83816Ekli dosyayı görüntüle 83817
Kanıtlar ortadaBerkan reis yapmaz öyle şey...
Seninkiler kadar değilNe saçma hayaller
Bir de sevgilisi var o fotolarda Berkan'ın, ilginç bir durum@MasacRE ile @Sherlock ağlıyor şu ancemalcan A, zararsız diyip geçmişlerdi babokoya ne diyecekler bakalım@Maskeli Fedai @DarkLegenD @Bully @Dosi @eskici @The_Erinch @Angelica @sokak sanati Ekli dosyayı görüntüle 83816Ekli dosyayı görüntüle 83817
Bu kadar mıBir de sevgilisi var o fotolarda Berkan'ın, ilginç bir durum
Bu kadarBu kadar mı
O kısımları TV de yayınlamazlarBu kadarHiç öyle bir yakınlıkları bile yok, sevgili olsalar tişörte gömleğe gelene kadar başka şekilde anlaşılırdı
Ya yine fesatlaştı pis herifO kısımları TV de yayınlamazlar
Aycan ım dümeni babuşa kırdı gibiYa yine fesatlaştı pis herifBirbirleriyle yakın olurlar, çok vakit geçirirler demek istedim sadece, Aycan ile Sercan gibi mesela
Oha threesome mı yoksa 😱Aycan ım dümeni babuşa kırdı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?