aşk 101 konusuna gel uğursuz .ssTİKTAKLAR beni çatlaramaz![]()
aşk 101 konusuna gel uğursuz .ssTİKTAKLAR beni çatlaramaz![]()
Geldimaşk 101 konusuna gel uğursuz .ss
Zahmet oldu .ssGeldim![]()
@MasacRE ile @Sherlock ağlıyor şu anZahmet oldu .ss
İki tipsiz birbirini tamamlamış@MasacRE ile @Sherlock ağlıyor şu ancemalcan A, zararsız diyip geçmişlerdi babokoya ne diyecekler bakalım
@Maskeli Fedai @DarkLegenD @Bully @Dosi @eskici @The_Erinch @Angelica @sokak sanati Ekli dosyayı görüntüle 83816Ekli dosyayı görüntüle 83817
Seni kim tamamlayacakİki tipsiz birbirini tamamlamış![]()
OSMANSeni kim tamamlayacak![]()
@MasacRE ile @Sherlock ağlıyor şu ancemalcan A, zararsız diyip geçmişlerdi babokoya ne diyecekler bakalım
@Maskeli Fedai @DarkLegenD @Bully @Dosi @eskici @The_Erinch @Angelica @sokak sanati Ekli dosyayı görüntüle 83816Ekli dosyayı görüntüle 83817
Kanıtlar ortadaBerkan reis yapmaz öyle şey...
Seninkiler kadar değilNe saçma hayaller![]()
Bir de sevgilisi var o fotolarda Berkan'ın, ilginç bir durum@MasacRE ile @Sherlock ağlıyor şu ancemalcan A, zararsız diyip geçmişlerdi babokoya ne diyecekler bakalım
Bu kadar mıBir de sevgilisi var o fotolarda Berkan'ın, ilginç bir durum![]()
Bu kadarBu kadar mı![]()
O kısımları TV de yayınlamazlarBu kadarHiç öyle bir yakınlıkları bile yok, sevgili olsalar tişörte gömleğe gelene kadar başka şekilde anlaşılırdı
![]()
Ya yine fesatlaştı pis herifO kısımları TV de yayınlamazlar![]()
Aycan ım dümeni babuşa kırdı gibiYa yine fesatlaştı pis herifBirbirleriyle yakın olurlar, çok vakit geçirirler demek istedim sadece, Aycan ile Sercan gibi mesela
![]()
Oha threesome mı yoksa 😱Aycan ım dümeni babuşa kırdı gibi![]()