TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yarın giderli şarkı söylüyor mert e mesaj
Tam kendisine yakışan bir parça seçmiş atarlı giderli.

Nisa da güzel bir sahne showu yapacak gibi ikisini merakla bekliyorum. Nisa dün Anlat Bakalım’da pek gözüme hitap etmiyordu ama karaoke yaparken çok tatlı gözüküyor fragmanda.

Reactions: xemrexxx
@Özgür kutlama konumda yazdım. Görmedin galiba. Görev zamanı
iyi bir foto seç ayarlayalım

Reactions: Özgür
Demet Akalın Anlat Bakalım'a çağrılmadığı için tekpili Acun'a galiba. Survivor paylaşımı yapmıyor son günler ve bir takipçisinin "Senin yerinde olsam birdaha izlemem" yorumuna 👍 diye yanıtlamış.

Kesinlikle öyle olabilir. Çok fazla paylaşım yapıyordu çünkü

Reactions: Angelica
SABAR'dan daha etkili oldu
@MEnes
SABAR'ın herkes tarafından benimsenmesinin zorluğundan bahsetmiştik zaten halka ilk duyurduğumuzda.
Ama hainlik insanoğlu için çok rahat benimsenebilecek bir şey çünkü her zaman uygulamaya koydukları bir şey...
O yüzden bu duruma özellik ben hiç şaşırmadım.

Reactions: Dosi
Ben hayranı değilim. Bu aralar her güne 1 yarışmacı almaktayım avatarıma. Troll peşindeyim

Programıda haftada 1-2 yarım saat falan bakıyorum buradakiere laf yetiştirmek için
Hiç izlemeden de laf yetiştirebilirsin, ben mesela hep kötülüyorum hiç izlemeden.

Reactions: Dosi
Hiç izlemeden de laf yetiştirebilirsin, ben mesela hep kötülüyorum hiç izlemeden.
Çoğu günler öyle yapıyorum ama çok gıcık kaptığım yarışmacılarda bir izlenim sahibi olup buradaki destekçileri kızdırmak için hakim olmam şart

Reactions: mrt-06
Reactions: Emre Ozansoy