TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yarın giderli şarkı söylüyor mert e mesaj :A
Tam kendisine yakışan bir parça seçmiş atarlı giderli. :A

Nisa da güzel bir sahne showu yapacak gibi ikisini merakla bekliyorum. Nisa dün Anlat Bakalım’da pek gözüme hitap etmiyordu ama karaoke yaparken çok tatlı gözüküyor fragmanda. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Demet Akalın Anlat Bakalım'a çağrılmadığı için tekpili Acun'a galiba. Survivor paylaşımı yapmıyor son günler ve bir takipçisinin "Senin yerinde olsam birdaha izlemem" yorumuna 👍 diye yanıtlamış.

Demet Akalın Anlat Bakalım'a çağrılmadığı için tekpili Acun'a galiba. Survivor paylaşımı yapmıyor son günler ve bir takipçisinin "Senin yerinde olsam birdaha izlemem" yorumuna 👍 diye yanıtlamış.
Kesinlikle öyle olabilir. Çok fazla paylaşım yapıyordu çünkü

• Beğendim
Reactions: Angelica
SABAR'dan daha etkili oldu :A @MEnes
SABAR'ın herkes tarafından benimsenmesinin zorluğundan bahsetmiştik zaten halka ilk duyurduğumuzda. :A Ama hainlik insanoğlu için çok rahat benimsenebilecek bir şey çünkü her zaman uygulamaya koydukları bir şey... :A O yüzden bu duruma özellik ben hiç şaşırmadım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben hayranı değilim. Bu aralar her güne 1 yarışmacı almaktayım avatarıma. Troll peşindeyim :A
Programıda haftada 1-2 yarım saat falan bakıyorum buradakiere laf yetiştirmek için :A
Hiç izlemeden de laf yetiştirebilirsin, ben mesela hep kötülüyorum hiç izlemeden. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy