Emre Ozansoy
Moderatör
Vadi düşmanlığım yine kabardı. Acaba bende mi başlasam
Vadi'nin forumda ki tek kalesini yıkmaya geliyoruz @denizz19 'da artık Survivor'cı. 41.lik en çok yorum alan konuyu alt ederdiniz umarım
Başla başla.
Vadi düşmanlığım yine kabardı. Acaba bende mi başlasam
Vadi'nin forumda ki tek kalesini yıkmaya geliyoruz @denizz19 'da artık Survivor'cı. 41.lik en çok yorum alan konuyu alt ederdiniz umarım
Başla başla.
Başlarsam seni sinirden gebertirim. Senin uzunu hiç sevmiyoruz biz Danla Bilic olarak CemalCan ve Nisa tatlı geliyor bana. Acun'un videosunda ikisi sempatik göründü.
O zaman gerek yok.
Şimdiden delirttim olmamışı basmışsın
Danla hadi neyse ama, Cemal ve Nisa ikilisine katlanılmaz.
Tam izlesem belki benden senin gibi düşünürdüm ama parça parça izledim. Nisa'nın şu capsleri komik geldi bana. Oradan sempatimi kazandı. Cemal'i zaten tanıyordum
Ne Danla'yı ne Cemal'i tanıyordum Survivor öncesine kadar. İkisini de Survivor ile tanıdım, Cemal'i tanımaz olsaydım keşke.
Nisa her türlü itici, onu sevenleri anlamıyorum.
Cemal'ime daha fazla yüklenme ben carlamaya başlayacağım çünkü.
Mert Panorama, Ekstra için çok uygun bir tip zaten. Acun kaçırmaz onuFurkan dedenin yerine @Dosi ile @alperuz un mert i geliyor diyolla. Ss A @DarkLegenD @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @eskici @Angelica @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 83419
Tgiktak karılar sizi. Ss
Kolsuzu sevmemek için bir sebep daha @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai @xemrexxx @Sherlock @MasacRE @Bully @Dosi @MayısKralı @Emre Ozansoy @Angelica
Aycanımızı Efsane Kaptanımıza kadar ulaştırmışlar 🥰 🥰 🤗 🤗
Adındır paçoz .ssTgiktak karılar sizi. Ss
Kım kız bu aşkoş
Sevmek için bir sebep yok adeta
Mert'in arkasından salladıktan sonra soğudum. Sinsi bu kız.
@Maskeli Fedai @xemrexxx @Sherlock @MasacRE @Bully @Dosi @MayısKralı @Emre Ozansoy @Angelica
Aycanımızı Efsane Kaptanımıza kadar ulaştırmışlar 🥰 🥰 🤗 🤗