Emre Ozansoy
Moderatör
Bu kim? Serkay Tütüncü'ye benziyor.Avatar Atakan reisim gömerdi onu da bak aklıma geldi.
Serkay'da iyiydi.
Ama Barış daha iyi...
Bu kim? Serkay Tütüncü'ye benziyor.Avatar Atakan reisim gömerdi onu da bak aklıma geldi.
Hakan reis varken Turabi'yi destekleyen adamdan ne bekliyorsun Şerlok beyciğimBen bu sene nasıl Yasin'i tutmadı ona şaşıyorum@Maskeli Fedai
Turabi ve Semih dururken başkasını destekleyen de ne bileyim yaniAvatar Atakan reis dururken desteklediği isme bak, şaşırtmıyorsunuz sayın Gs'li dostum.@Maskeli Fedai
Kaliteli bulduğu Survivorları izlemiş işte, hemen başlamışsın algı operasyonlarına
Yorum yokhaklılık payı var mı onu de bari
Kaliteli bulduğu Survivorları izlemiş işte, hemen başlamışsın algı operasyonlarına
Şimdi @Sherlock a gel izle desek izleyecek mi hayırBizim gibi koyu takipçisi değil çünkü
Melun bana algici mı diyor 😱Kaliteli bulduğu Survivorları izlemiş işte, hemen başlamışsın algı operasyonlarına
Şimdi @Sherlock a gel izle desek izleyecek mi hayırBizim gibi koyu takipçisi değil çünkü
Yorumlara bakılırsa Ezgi'ye oy yağmış gibi görünüyor. Bu oylamadan Ezgi'nin ismi çıksa da ilk ikiye giren Aşkım'ı söyler mutlaka, Aşkım yolcu olur.Oyunun geleceği açısından gönüllülerin kazanmasına gerçekten sevindim,çünkü acunun takımları karıştırma düşüncesi beynimi yiyordu. Gönüllüleri tutanları tebrik ederim.
Konsey konusunda ; Aşkım 3 de 3 yaptığı için Ezgiyi gözden çıkartacaklar.Süpriz olmaz...Çokda kayıp değil bu konsey ünlüler için. sadece gidene yazık partiyi göremicek okadar.
acun ekibine büyük bir fırça gene atmıştır fragman fiyaskosundan dolayı tahminimce.
şimdi bakalım konseyde neler izliyeceğiz.
@Emre Ozansoy @Hachiko @Bully @12.Adam @MasacRE @RevaN @Dosi @dreamy
Ezgi gider diye düşünüyorum bu hafta.Oyunun geleceği açısından gönüllülerin kazanmasına gerçekten sevindim,çünkü acunun takımları karıştırma düşüncesi beynimi yiyordu. Gönüllüleri tutanları tebrik ederim.
Konsey konusunda ; Aşkım 3 de 3 yaptığı için Ezgiyi gözden çıkartacaklar.Süpriz olmaz...Çokda kayıp değil bu konsey ünlüler için. sadece gidene yazık partiyi göremicek okadar.
acun ekibine büyük bir fırça gene atmıştır fragman fiyaskosundan dolayı tahminimce.
şimdi bakalım konseyde neler izliyeceğiz.
@Emre Ozansoy @Hachiko @Bully @12.Adam @MasacRE @RevaN @Dosi @dreamy
Keşke analiz istediğinde ben de yorum yok deseydim🙄 kandırıldim resmen.Yorum yok
Hakan reis varken Turabi'yi destekleyen adamdan ne bekliyorsun Şerlok beyciğimBen bu sene nasıl Yasin'i tutmadı ona şaşıyorum@Maskeli Fedai
Sen de az değilmişsin o zamanSanırım geçen seneye kadar hep takip ettim ya, geçen seneyle beraber saldım.
Algıcının kralısın hem deMelun bana algici mı diyor 😱
Şerlok beyciğim bu kadar süre takip ettiğine göre bir All Star daha yapılırsa şöyle Hakan'lı, Atakan'lı falan onu izler diye düşünüyorumSanırım geçen seneye kadar hep takip ettim ya, geçen seneyle beraber saldım.
Şerlok beyciğim bu kadar süre takip ettiğine göre bir All Star daha yapılırsa şöyle Hakan'lı, Atakan'lı falan onu izler diye düşünüyorumİzlemek istemezse de yapışıp yakasına izletelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?