Pamuk yastıkla boğmalı seni. SsPamuk gibi olduk...
![]()
Pamuk yastıkla boğmalı seni. SsPamuk gibi olduk...
![]()
Pamuk yastıkla boğmalı seni. Ss
Reisine basmışlar ilacı yine boş bakıyorduHadi oradan, ben de reisim gibi çok güçlüyüm. Ölmem...![]()
Arkasından konuştun, hainlik yaptın. Bir de utanmadan yüzüne baraka bana emanet dedin...Mert reisimin elenmesi benim suçum değil..
Hainesler diziyi bitirdi, ben 3. sezonu bitirdim@MasacRE dizide ne durumdasınız![]()
Bu daha iyi günleriKıza kolsuz deyip duruyorduk ama bu kadar rezilliği ben bile beklemiyordumBüyü mü yaptınız kıza ne yaptınız, azıcık olan kolu da gitmiş Mert'in elenmesiyle
![]()
Aynı şekilde 3 bitti kütük dostumHainesler diziyi bitirdi, ben 3. sezonu bitirdim![]()
Melun Aycan'ımdan uzak durmalıBu daha iyi günleriKolsuz reisin çöküşü başlıyor...
Benim daha sürer, yavaş yavaş izliyorum sizin gibi yamyam değilimAynı şekilde 3 bitti kütük dostum4'ü de sabaha hallederim
Yarın telefonu kapatıp full diziyi izleyeceğim
@Sherlock
Hainesler diziyi bitirdi, ben 3. sezonu bitirdim![]()
Aynı şekilde 3 bitti kütük dostum4'ü de sabaha hallederim
Yarın telefonu kapatıp full diziyi izleyeceğim
@Sherlock
Hahahaha ağla. Onu eleyene kadar rahat yok bana.Melun Aycan'ımdan uzak durmalı![]()
Darbe vakti gelmiş @Hainli FedaiHahahaha ağla. Onu eleyene kadar rahat yok bana.
Elif alırReisim sembol koleksiyonuna bir yenisini daha ekleyecek şimdi![]()
Hainlerle konuşmuyorum bu konudaNasıl bitti ama üçüncü sezon...Hainku beğendin mi, hiç sesin çıkmıyor?
![]()