Orası öyleElendikten sonra bunları söylemek kolay tabi![]()
Neden tahminde bulunmadığımı açıklayayım. Çünkü Acun yönlemdiriyor elenmeyi. Direk halkın taktiri olsa sağlıklı bir tahmin yapardım.
Orası öyleElendikten sonra bunları söylemek kolay tabi![]()
Ne gibiAcun da şaşırtmaya devam edebilir![]()
Bu ergeni öldürebilirsinOrası öyle
Neden tahminde bulunmadığımı açıklayayım. Çünkü Acun yönlemdiriyor elenmeyi. Direk halkın taktiri olsa sağlıklı bir tahmin yapardım.
Acun’un oyunu zaten bu bilerek Mert’i eledi benceOrası öyle
Beklenmedik yarışmacıları eleyebilirNe gibi![]()
Macun mı eliyorBeklenmedik yarışmacıları eleyebilir![]()
Ne sandınMacun mı eliyor![]()
İnan inanNe sandınSercan dururken Mert’in elenmesinin başka bir açıklaması olabilir mi
Sercan ikinci olmuş birde duy da inanma
![]()
Yine soğuk espri
Havalar sıcak gerekliydi buYine soğuk espri![]()
Ya kızın her hareketi belli bir kesime batıyor hep ben anlamıyorum. Zaten Evrim’in Mert’i sevdiğini biliyoruz yani, bu kadar üzülmesi niye rahatsız ediyor insanları? Geçen de yine dua etmesine karışanlar olmuştu şaka gibi. Şu kızı artık bi salın.
Haklısın tüm varımı yokumu sana verdim şimdi de ben güçsüz ve sakin kaldım5 senedir dimdik ayaktayım. Benim taktikler bana yetiyor@denizz19 beni iyi hazırladı düşmanlara karşı
![]()
Haziran'ı bekle. Bu kez ben sana güç vereceğimHaklısın tüm varımı yokumu sana verdim şimdi de ben güçsüz ve sakin kaldım![]()