Siz 3 cadolozun ve serhatın üyelikleri silinmeli. Ss foruma dişi gelmiyor sizin yüzünüden. SsDevamı "tın" daha önce tam cümle yazdım diye bana ceza vermişlerdiişi bu kez garantiye almak istedim
Benle alakası yok. Benimde gitmem istendi unutma ama kovulmaa caliştıkça ben daha bi yerleştim burayaSiz 3 cadolozun ve serhatın üyelikleri silinmeli. Ss foruma dişi gelmiyor sizin yüzünüden. Ss
Survivor barış tan ders almalısınBenle alakası yok. Benimde gitmem istendi unutma ama kovulmaa caliştıkça ben daha bi yerleştim burayaokadar hakkımda kötü iftiralar atıldı ki senin tepki olarak 'Özal'ı da Dosi zehirledi' lafını unutmuyorum hiç
Forumda banlandim da. Yetmedi küfürde yedik. Eh tabi kadın üyeler gelmek istemez. Önce erkek üyeler kendine bi çeki düzen vermeli😊
Marul kafa kendisi beyaz bayrak çekti ev son5 senedir dimdik ayaktayım. Benim taktikler bana yetiyor@denizz19 beni iyi hazırladı düşmanlara karşı
Hedef ben olunca o geri planda kaldı tabiMarul kafa kendisi beyaz bayrak çekti ev son
Kolay hedefmiş Allah tan beni karşısına almamış çoktan giderdi yoksaHedef ben olunca o geri planda kaldı tabi
Yok deniz'in didiştiklerinin yeni hedefi ben olunca Deniz mecburi beyaz bayrak açtıKolay hedefmiş Allah tan beni karşısına almamış çoktan giderdi yoksa
Neyse @Angelica evinde bu akşam mod böyleymiş
https://twitter.com/x/status/1262855747882430470
Bugün teyzeleri davet etmek şart oldu. Şerlok beyciğim geç karşıma
Ben değil😎Mert elenmiş @xemrexxx in yarışmada herkes ilk günden patlamış
Meydanı gençlere bıraktım ama yapamamışlarSen tahmin yapmamışsın
Olsun yarış devam ediyorMert elenmiş @xemrexxx in yarışmada herkes ilk günden patlamış
Tahmin yapsan sen de Mert’i koyardın benceMeydanı gençlere bıraktım ama yapamamışlar
Hayır. Suyu ısınmıştıTahmin yapsan sen de Mert’i koyardın bence
Acun da şaşırtmaya devam edebilirOlsun yarış devam ediyor
Elendikten sonra bunları söylemek kolay tabiHayır. Suyu ısınmıştı
Ersin'e yaptıkları daha tazeydi. İyice gözden düştü😏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?