Baktım da şimdi Twitter'dan. Diman yazmış öyle bir şey, ben pek inanmıyorum ona.![]()
Ama çoğu dedikleri çıkıyor ya
Baktım da şimdi Twitter'dan. Diman yazmış öyle bir şey, ben pek inanmıyorum ona.![]()
Son oyunda kural ihlali olduğu için bence Acun bu ödüle gönüllüleri de götürecek![]()
Yasin birinci olursa kurgu olduğu apaçık ortaya çıkar, Acun bu kadar da saçmalamaz muhtemelen.![]()
Tahtanın üzerine basıp atmış galiba? @Hachiko
Hee evet Sercan tahtaya basmış gördüm görüntüyüama sanmıyorum Acun yapmaz gibime geliyo yapsa tahtaya bastığında uyarırdı Sercanı
![]()
Instagram'da hikayesine falan attı abla, tepki çekti birazda. Olabilir aslında.![]()
Acunmu attı ne dedi
"Tahta üzerine basmak kural ihlali değil tranquilo" yazmış abla.![]()
@Emre Ozansoy @Hachiko kural ihlali değil demiş daha önce Ezgide basmış onu göstermiş ama eğer Gönüllüler yapsaydı kural ihlali derdi![]()
Gönüllüler yapsa tabii kural ihlali olur abla. Mert itiraz eder, Acun kabul eder.![]()
Kurgu diyorum zaten.Yasin birinci olamaz o kadarda oy alamaz![]()
Yasin birinci olursa kurgu olduğu apaçık ortaya çıkar, Acun bu kadar da saçmalamaz muhtemelen.![]()
Daha önce tahtanın üzerine basıldığında oyunu durdurmuşlardı diye hatırlıyorum
Net kurgu olur.Yasin birinci olamaz, ilk ikide olur ancak. Bunda da kurgu olacağını zannetmiyorum.
Kurgu diyorum zaten.
Laik bir adam acun abim göstermez %Ezan saatinde cami göstermiyor ama diğer kanallar gösteriyor.![]()