TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@xemrexxx de gelmek istiyormuş diss savaşına :A artık onu toplam kategoride yarıştırırız. Biz eskilerde hem toplam hem de en sondan yeni zamana kadar olanı yarıştırırız ve kuralımız sunucular yarışamaz :A @kerem 'in yarışmcılığı düştü o yüzden :A
Sen hallet o işi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@xemrexxx de gelmek istiyormuş diss savaşına :A artık onu toplam kategoride yarıştırırız. Biz eskilerde hem toplam hem de en sondan yeni zamana kadar olanı yarıştırırız ve kuralımız sunucular yarışamaz :A @kerem 'in yarışmcılığı düştü o yüzden :A
MS konusunda aktif olanlar yaşadı :A

@eskici olmamış attı bana bende girebilirim belki yarışmana :F

• Güldürdün
Reactions: eskici and Dosi
Adaletten şaşmayan harika bir sunucu :bhr:
Tabiki. O yüzden misal kerem gelse almayacağım :A
Bizler eşit şartlardayız. Eğer ben Yarışmamı başlasaydım ben de öekilirdim mecbur :A Temmuzun başı yapalım yeni bölüm. Survivor sonlar yaklaşsın hele :A
Ay dur benim etkinlik vardı. Gidip açayım konuyu :F

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Tabiki. O yüzden misal kerem gelse almayacağım :A
Bizler eşit şartlardayız. Eğer ben Yarışmamı başlasaydım ben de öekilirdim mecbur :A Temmuzun başı yapalım yeni bölüm. Survivor sonlar yaklaşsın hele :A
Ay dur benim etkinlik vardı. Gidip açayım konuyu :F
Survivor yaradı bana, benim de dis sayıları iyidir bu kez :A

• Harika
Reactions: Dosi