Emre Ozansoy
Moderatör
Ben yarışanlar figüran falandır diye hiç dikkat etmemiştim.
Sema Almanyayı temsil etmişBen yarışanlar figüran falandır diye hiç dikkat etmemiştim.
Sema Almanyayı temsil etmiş
3-4 saniyecik sadece amaGidip tekrar izleyeyim oraları, merak ettim.
3-4 saniyecik sadece ama
kuduruk avrat seni 😱
hayatım o maldan ne anlar gider hep kendi gibi pasifleri seçer sonra gece yatakta pişti oynar anca konuşturmasın beni :
şu an kalp kriterlerim arasında ilk 5 te değilYani herkesin kalbi ayrı onu diyorum. İyi kalpli kötü kalpli misali
Sen malını iyi seçiyorsun demek ki.hayatım o maldan ne anlar gider hep kendi gibi pasifleri seçer sonra gece yatakta pişti oynar anca konuşturmasın beni :
Ula her halta beni etiketliyorsun cevaplıyoruz, cevap vermek de suç oldu.bunak @Angelica sonunda @The_Erinch geçmiş tebrikler teyzoş @alperuz da izlemem diyip iyi yazmış tiktak.ss
Ekli dosyayı görüntüle 82372
senin hapse girmen lazım hapishanenin gülü olursunUla her halta beni etiketliyorsun cevaplıyoruz, cevap vermek de suç oldu.
doğuştan yetenekliyim bacımSen malını iyi seçiyorsun demek ki.
Aferin sana .ssdoğuştan yetenekliyim bacım
bunak @Angelica sonunda @The_Erinch geçmiş tebrikler teyzoş @alperuz da izlemem diyip iyi yazmış tiktak.ss
Ekli dosyayı görüntüle 82372
Bu sene hiç ama hiç izleme fikrim yoktu, sırf Uğur ve Barış için izleyecektim. Uğur gitti, sadece Barış kaldı.ben Uğur pektaş bayağı ilerlr sanıyordum çok şaşırmıştım elenmesine ya