Son hareketlerini ben de doğru bulmuyorum ve zaten söyledim. Sizler gibi desteklediğim kişiyi sütten çıkmış ak kaşık da görmüyorum.Son rezilliklerinden sonra evet yalnız
Son hareketlerini ben de doğru bulmuyorum ve zaten söyledim. Sizler gibi desteklediğim kişiyi sütten çıkmış ak kaşık da görmüyorum.Son rezilliklerinden sonra evet yalnız
Nisa reisim sütten çıkmış ak kaşık amaSon hareketlerini ben de doğru bulmuyorum ve zaten söyledim. Sizler gibi desteklediğim kişiyi sütten çıkmış ak kaşık da görmüyorum.
Mert'i çoktan saldım. Ersin'de gidince geriye en iyi yarışmacı Nisa kaldı. Evrim'in onu kıskandığını farkettiğimden beri Nisa tarftarıyımSenin amacın ne onu bir anlat sen önce
Kandırmıyorsun beni değil miMert'i çoktan saldım. Ersin'de gidince geriye en iyi yarışmacı Nisa kaldı. Evrim'in onu kıskandığını farkettiğimden beri Nisa tarftarıyım
Doğru kişiyi/şeyi bulana kadar herkesi ve her şeyi satmaya devam.Bu gerçekten çok kutlu bir dava.
Satıcılık > SABARİZM.
Takımı sattığı ve dedikodu yaptığı günleri saymazsak evet.Nisa reisim sütten çıkmış ak kaşık ama
Kandırıyorsun
O kimbilir lafı çekik gözlülerin animelerinde çok var. Ondan kullandımKandırmıyorsun beni değil mi
Nisa reisim dedikodu ne demek bilmez bileTakımı sattığı ve dedikodu yaptığı günleri saymazsak evet.
O kimbilir lafı çekik gözlülerin animelerinde çok var. Ondan kullandım
Titana Saldırı girdi devreye Şerlok beyciğim siz çözün bu işiOyuna gelmeyin Utku beyciğim... @MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?