Son hareketlerini ben de doğru bulmuyorum ve zaten söyledim. Sizler gibi desteklediğim kişiyi sütten çıkmış ak kaşık da görmüyorum.Son rezilliklerinden sonra evet yalnız![]()
Son hareketlerini ben de doğru bulmuyorum ve zaten söyledim. Sizler gibi desteklediğim kişiyi sütten çıkmış ak kaşık da görmüyorum.Son rezilliklerinden sonra evet yalnız![]()
Nisa reisim sütten çıkmış ak kaşık amaSon hareketlerini ben de doğru bulmuyorum ve zaten söyledim. Sizler gibi desteklediğim kişiyi sütten çıkmış ak kaşık da görmüyorum.![]()
Mert'i çoktan saldım. Ersin'de gidince geriye en iyi yarışmacı Nisa kaldı. Evrim'in onu kıskandığını farkettiğimden beri Nisa tarftarıyımSenin amacın ne onu bir anlat sen önce![]()
Kandırmıyorsun beni değil miMert'i çoktan saldım. Ersin'de gidince geriye en iyi yarışmacı Nisa kaldı. Evrim'in onu kıskandığını farkettiğimden beri Nisa tarftarıyım![]()
Doğru kişiyi/şeyi bulana kadar herkesi ve her şeyi satmaya devam.Bu gerçekten çok kutlu bir dava.
Satıcılık > SABARİZM.
Takımı sattığı ve dedikodu yaptığı günleri saymazsak evet.Nisa reisim sütten çıkmış ak kaşık ama![]()
Kandırıyorsun
O kimbilir lafı çekik gözlülerin animelerinde çok var. Ondan kullandımKandırmıyorsun beni değil mi![]()
Nisa reisim dedikodu ne demek bilmez bileTakımı sattığı ve dedikodu yaptığı günleri saymazsak evet.![]()
O kimbilir lafı çekik gözlülerin animelerinde çok var. Ondan kullandım![]()
Titana Saldırı girdi devreye Şerlok beyciğim siz çözün bu işiOyuna gelmeyin Utku beyciğim... @MasacRE