TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

SABAR'ın dünyaya tanıtılması ve tüm insanlığın kurtuluşu olmasını sağlamak için bu temelleri atan kişi benim... Ben olmasam SABAR diye bir şeyden kimsenin haberi dahi olmazdı...O yüzden senin kabul edip etmemen veya standart olup olmamasının herhangi bir önemi olmadığını tekrar ediyorum... (Bende bozulma yok, sen sadece gerçekleri kabul etmek istemiyorsun. Ben de bu yüzden biraz sert bildiriler yaparak anlamanı sağlamaya çalışıyorum...)

Gerekenin yapılmasını kimse engelleyemeyecek... Başkan yardımcım olarak toplantı ortamını oluştur...

Her şey Hainku ve Hainlok yüzünden..
Oyun yaptılar bana
Yazdığın ve konuyla alakalı olmayan o bırakma mesajını okudum, bırak şimdi suçu başkalarına atmayı... Bir oyun neticesinde o klasik yapımı bırakma kararı alamazsın... Veya durduk yere öyle bir yapımı başka bahanelere sığınarak bırakamazsın... Neresinden bakarsan bak bu bir SABAR ihanetidir... Ve ihanetin bedeli de ağırdır...

İdamımı kim gerçekleştirecek..

Benimde onunla kapanmayan bir hesabım var ama yinede hepinizin bir olup ona saldırması hoşuma gitmedi
) @Maskeli Fedai

Benimde onunla kapanmayan bir hesabım var ama yinede hepinizin bir olup ona saldırması hoşuma gitmedi
) @Maskeli Fedai
Bunu kontrollü bir saldırı sanıyorsun sanırım ama durum bundan çok daha fazlası... SABARİZM böyle gelişmeler olduğunda çarkları kendiliğinden döndürür ve yüksek şuranın toplanması sonrasında yargı işlemi başlar... Şuan o süreçteyiz...
Yapmaaa... Alıntıyı editlemek gibi ucuz numaralar seni bu durumdan kurtarmayacak...