Zıbarmadın mı sen hala.@vadikızı @The_Erinch i geçememişsin hala beceriksiz. Ss
Sahur yapıyorumZıbarmadın mı sen hala.
Allah kabul etsin sarı papatyam.Sahur yapıyorum
Sarı papatyam bnmdirAllah kabul etsin sarı papatyam.
İki dakika iyi davranayım dedim sana. Boğazında kalsın demek istemedim.Sarı papatyam bnmdir
Mert e destek olmasın da yeterİki dakika iyi davranayım dedim sana. Boğazında kalsın demek istemedim.
Senin papatya iyice yalnız kaldı Ersin abisi gidince.
Mert çekebilir onu da yanına. Gerçi papatya Mert’i yazdı ama abim abim diye dolanır peşinde.Mert e destek olmasın da yeter
Elif e güveniyorum adayı dar edecek sinsi mert eMert çekebilir onu da yanına. Gerçi papatya Mert’i yazdı ama abim abim diye dolanır peşinde.
İnanılmaz, kan dondurucu bir satış kabiliyeti bu... O kadar sevdiği heyecanla izlediği diziyi aniden satmış adam.
Bu yaşandı mı cidden Hainli Fedai? Number Six'i sattın mı cidden... @MEnes @Maskeli Fedai
Ben daha büyük bir satış görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bunun SABAR ile bağdaştırılmasını ise SABARİZM'in lideri olarak net şekilde reddediyorum... Kendisinin SABAR grubundan ihracının görüşülmesi için yüksek şuranın toplanacağını bildiriyorum. Teşekkürler, iyi günler.SABARSAL bir satış bu..
Beni hiçbir yere ihraç edemezsiniz.. Yok öyle bir şey..Ben daha büyük bir satış görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bunun SABAR ile bağdaştırılmasını ise SABARİZM'in lideri olarak net şekilde reddediyorum... Kendisinin SABAR grubundan ihracının görüşülmesi için yüksek şuranın toplanacağını bildiriyorum. Teşekkürler, iyi günler.
Sen daha masumsun, hiç bir şeyden haberin yok... Ama öğreneceksin...Beni hiçbir yere ihraç edemezsiniz.. Yok öyle bir şey..
Ben daha büyük bir satış görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bunun SABAR ile bağdaştırılmasını ise SABARİZM'in lideri olarak net şekilde reddediyorum... Kendisinin SABAR grubundan ihracının görüşülmesi için yüksek şuranın toplanacağını bildiriyorum. Teşekkürler, iyi günler.
Sen istediğini diyebilirsin, istediğini netleştirebilirsin ama biliyorsun ki demokrasilerde de lider vardır... SABAR genel kurulunda eşitliğin olmadığı, bir liderin olduğu ve o liderin ben olduğum açık şekilde bellidir... O yapıların oluşmasını sağlayan kişi de ben olduğum için ters olup olmadığını da ben belirlerim... (Çok diktatör vari bir konuşma şekli oldu ama nedense hoşuma gitti...)Şimdi öncelikle liderimiz falan değilsin, onu bir netleştirelim. Örgütümüzde "lider" gibi bir kavram yoktur, yaptığın çeşitli algı operasyonları ile yetkilerin çoğunluğunu eline geçirmiş olabilirsin ancak "lider" kavramı bizim demokrat ve sosyolojik yapımıza son derece ters...
İHRAÇ meselesini ise kesinlikle konuşmalıyız, Battlestar Galactica isimli dizimizi üçüncü sezonu itibari ile satmış bir yoldaşımız mevcut. Kendisini, malasını ve sıvasını sorguya çekip; gereken soruları sormamız lazım. Bu sorular neticesinde ise ihracını düşünebiliriz üzülerek, üzgünüm sayın Gs'li dostum... @Maskeli Fedai
Sen istediğini diyebilirsin, istediğini netleştirebilirsin ama biliyorsun ki demokrasilerde de lider vardır... SABAR genel kurulunda eşitliğin olmadığı, bir liderin olduğu ve o liderin ben olduğum açık şekilde bellidir... O yapıların oluşmasını sağlayan kişi de ben olduğum için ters olup olmadığını da ben belirlerim... (Çok diktatör vari bir konuşma şekli oldu ama nedense hoşuma gitti...)
İHRAÇ meselesi bir çözüme bağlanmak için yapılan ihanet üzerine ve deliller üzerine yakında konuşulacak. Bu yapılan icraat çok yanlış ve SABAR'ın ruhuna ters bir icraat olduğu için cezası da ağır olacaktır...
Sen istediğini diyebilirsin, istediğini netleştirebilirsin ama biliyorsun ki demokrasilerde de lider vardır... SABAR genel kurulunda eşitliğin olmadığı, bir liderin olduğu ve o liderin ben olduğum açık şekilde bellidir... O yapıların oluşmasını sağlayan kişi de ben olduğum için ters olup olmadığını da ben belirlerim... (Çok diktatör vari bir konuşma şekli oldu ama nedense hoşuma gitti...)
İHRAÇ meselesi bir çözüme bağlanmak için yapılan ihanet üzerine ve deliller üzerine yakında konuşulacak. Bu yapılan icraat çok yanlış ve SABAR'ın ruhuna ters bir icraat olduğu için cezası da ağır olacaktır...
Sizin Sabar örgütünüzü de dağıtacağım.. Bunu yapmaya mecbur bıraktınız..SABAR'ı standart kalıplara sokamazsın sayın adaşım, bizde standart demokrasilerden farklı olarak asla ama asla tek başlılık yoktur. Bunu kabul edemeyiz maalesef. (Güç zehirlenmesi yaşamaya hala devam ediyorsun, yetki bolluğu seni çok bozdu...)
Yüksek mahkemeyi hemen topluyorum, gereken yapılacak...